counter

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπεσε θύμα απάτης. Μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπεσε θύμα απάτης. Μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπεσε θύμα απάτης. Μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπεσε θύμα απάτης στο Instagram μιας και πρόσφατα ένας άγνωστος δημιούργησε λογαριασμό στο συγκεκριμένο social network και υποδύταν πως είναι η ηθοποιός. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αντιλήφθηκε την ύπαρξη του λογαριασμού όταν την ενημέρωσαν φίλοι της, ρωτώντας την αν είναι όντως αυτή.

Τι πραγματικά συνέβη με τον λογαριασμό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στο Instagram

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που μίλησε για το γεγονός. "Με ενημέρωσαν πως υπάρχει λογαριασμός στο Instagram με το όνομά μου και δημοσίευε φωτογραφίες από την δουλειά αλλά και την προσωπική μου ζωή. Διατηρώ λογαριασμό στο Facebook και το Twitter όπως επίσης υπάρχουν και πολλά Fan Club τα οποία προβάλλουν τις δουλειές μου. Συχνά στο επίσημο fan club μου στο Facebook, δημοσιεύονται φωτογραφίες από την προσωπική μου ζωή, που όμως ελέγχονται από εμένα. Αυτές μαζί με κάποιες άλλες πήρε ο επιτήδειος κι έφτιαξε τον λογαριασμό στο Instagram. Είναι άσχημο να βλέπεις ότι κάποιος θέλει να προσποιηθεί ότι είναι εγώ και να μιλά στον κόσμο εκ μέρους μου. Πολλοί συνάδελφοι, φίλοι και δημοσιογράφοι ακολούθησαν τον λογαριασμό αυτό στο Instagram, είχε πολλούς followers. Κάναμε κάποιες κινήσεις για να κατέβει αυτός ο λογαριασμός και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει πια", εξηγεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός θέλει να αφήσει πίσω το άσχημο γεγονός και να αφοσιωθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και την σχέση της με τον Πάνο Βλάχο που πάει περίφημα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR