counter

Η hot Κλέλια Πανταζή του Dancing δηλώνει: "Απέχω ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό"

Η hot Κλέλια Πανταζή του Dancing δηλώνει: "Απέχω ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό"
Η hot Κλέλια Πανταζή του Dancing δηλώνει: "Απέχω ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό"

Κλέλια Πανταζή

Η hot Κλέλια Πανταζή , η συμμετέχουσα του Dancing with the stars και Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η Κλέλια Πανταζή που κάθε Κυριακή μαγεύει στο Dancing δηλώνει μόνη, μιας και όπως λέει δεν έχει χρόνο αυτή την περίοδο για να αφοσιωθεί σε μία σχέση.

Η hot Κλέλια Πανταζή, το Dancing και οι σχέσεις

"Κάθε σχέση στο τελείωμά της είναι ψυχοφθόρα. Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα", λέει η Κλέλια Πανταζή. "Όλοι κλαίμε και γινόμαστε ευάλωτοι όταν δεν παίρνουμε απόφαση να τελειώσουμε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Είναι οδυνηρό, δύσκολο, αλλά οφείλουμε να προχωράμε την ζωή μας. Δεν έχω προχωρήσει ακόμη. Είμαι μόνη μου, έπειτα από έναν χωρισμό που έγινε πριν από αρκετό διάστημα. Είναι εν μέρει κι επιλογή μου να μην έχω σχέση. Θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου, να μπορώ να του αφιερωθώ. Όταν πρέπει να τρέχω 16 ώρες την ημέρα στο στρατό, στο Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας προπονώντας παιδιά, με τις πρόβες του "Dancing", δεν μου μένει χρόνος για να είμαι ολοκληρωτικά με έναν άνθρωπο", εξηγεί η Κλέλια.

Η hot Κλέλια Πανταζή και το σεξ

Η Κλέλια Πανταζή μίλησε για την σχέση της με το σεξ αυτή την περίοδο της ζωής της, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν απέχει ερωτικά. "Δεν θα σου απαντήσω. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα".

Κάθε Κυριακή οι θαυμαστές της Κλέλιας Πανταζή την απολαμβάνουν στο Dancing with the stars του ANT1.

Κλέλια Πανταζή

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR