counter

H επιθυμία της οικογένειας Βαρδή σχετικά με την κηδεία του

H επιθυμία της οικογένειας Βαρδή σχετικά με την κηδεία του
H επιθυμία της οικογένειας Βαρδή σχετικά με την κηδεία του

Αντώνης Βαρδής Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν τελικά το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.
Αρχικά η κηδεία του Αντώνη Βαρδή ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.Το βράδυ της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ Βαρδή, ενημέρωσαν μέσω τον προσωπικών τους σελίδων στο facebook ότι η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου εκφράζοντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα τους:
«Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548. Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4/9, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση».
Διαβάστε επίσης: Γιατί αναβάλλεται η κηδεία του Αντώνη Βαρδή; Πότε θα γίνει; 
Διαβάστε επίσης: Αντώνης Βαρδής: Αυτή ήταν η ζωή του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR