counter

Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: "Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία - Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του…"

Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: "Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία - Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του…"
Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: "Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία - Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του…"

Στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου" μίλησε η Καλλιστώ Βαρδή, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο που έγινε ο γάμος του πατέρα της, Αντώνη Βαρδή, με τη Φιλοθέη Μωβ.

Δείτε επίσης! Γιάννης Βαρδής: "Είναι μια πίκρα προσωπική που την κουβαλάω και θα ‘θελα να την αποβάλω από μέσα μου"

Όσα είπε η Καλλιστώ Βαρδή

«Διαβάζω και ακούω όλα αυτά που σχολιάζουν στα πάνελ, αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι και κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη. Εμείς, ως παιδιά του Αντώνη Βαρδή, θέλαμε ο πατέρας μας να είναι ευτυχισμένος, προσπαθούσαμε να μην χάσουμε τον άνθρωπό μας. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι πάντα ομόφωνες και εφικτές. Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία, ο όγκος στο κεφάλι ήταν στο σημείο της ομιλίας, δεν μπορούσε να εκφράσει καμία του επιθυμία. Ήταν 10 χρόνια με έναν άνθρωπο και είχε επιλέξει να μην κάνει γάμο, έπρεπε εγώ και ο αδελφός μου να μείνουμε σ’ αυτό. Αν εκείνος ήθελε να κάνει γάμο, θα το είχε κάνει», αποκάλυψε η Καλλιστώ Βαρδή.

«Ο γάμος δεν ήταν μια απόφαση του πατέρα μου. Δεν ήταν ότι με τον Γιάννη δεν θέλαμε τη γυναίκα αυτή για σύντροφο του πατέρα μας, απλά δεν ήταν αυτή η επιθυμία του πατέρα μας. Το πώς αντέδρασε ο πατέρας μου όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε, τα παιδιά του. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε παραλύσει η αριστερή του πλευρά, δεν είχε το πιο βασικό πράγμα που έχουμε στη ζωή μας, τον λόγο. Κοιμάται και ξυπνάει και βλέπει στο χέρι του μία βέρα, και εκεί καταλαβαίνεις ότι η απόφαση που είχες πάρει μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη.

Μετά τον γάμο άλλαξαν πολλά πράγματα στο σπίτι μας, καταλάβαμε ότι ήταν μια λάθος απόφαση. Η γυναίκα αυτή διεκδικεί πράγματα που ήξερε ότι είναι δικά μας, ήξερε ότι ο πατέρας μας ήθελε να τα έχουμε εμείς. Οπότε, μπορείς να βάλεις μια υπογραφή για έναν γάμο που πιστεύεις ότι θα κάνει κάποιον χαρούμενο και αργότερα βλέπεις τελικά ότι ήταν λάθος. Με αυτό το βάρος ζει ο αδελφός μου. Με την αντίδραση του πατέρα μου, όταν είδε τη βέρα στο χέρι του. Δεν ήταν επιλογή του. Ο πατέρας μου ήταν παράλυτος και ανήμπορος.

Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά, γιατί μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια που έχει "φύγει” ο πατέρας μου έχουμε αρκετές δικαστικές διαμάχες με αυτή την κυρία. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου δημόσιο πρόσωπο. Έχω τη δουλειά μου, εργάζομαι σε ένα ιατρείο, δεν έχω καμία σχέση με τη δημοσιότητα, οπότε δεν έχω τίποτα να κερδίσω από όσα λέω. Δεν προσπαθώ να επιβεβαιώσω τον αδελφό μου, για να τον στηρίξω. Προσπαθώ να πω τη δική μου αλήθεια, γιατί εγώ είμαι ένα άτομο εκτός χώρου. Εγώ ζούσα τον πατέρα μου ως πατέρα μου, και όχι ως τραγουδιστή.

Λυπάμαι πάρα πολύ που στις τελευταίες του μέρες τον απογοήτευσα τόσο, και θα μιλήσω μόνο για εμένα. Αν αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι αγάπησε τον πατέρα μας, θα λειτουργούσε πολύ διαφορετικά. Όπως δηλώνει και εκείνη έχει έναν σύντροφο αυτή τη στιγμή. Αν τον αγαπάει, θα μπορούσε να τον παντρευτεί, αλλά δεν τον παντρεύεται γιατί θα χάσει πνευματικά δικαιώματα. Αυτή είναι η αλήθεια του σπιτιού μου. Δεν μιλάω ως κόρη του Αντώνη Βαρδή, μιλάω ως μία κόρη που έχασε τον πατέρα της», πρόσθεσε στη συνέχεια η Καλλιστώ Βαρδή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR