counter

Η επίθεση του Γιώργου Τράγκα στον Θεόδωρο Πάγκαλο: "Έκρηξη λιποπρωτεϊνών το βιβλίο του"!

Η επίθεση του Γιώργου Τράγκα στον Θεόδωρο Πάγκαλο: "Έκρηξη λιποπρωτεϊνών το βιβλίο του"!
Η επίθεση του Γιώργου Τράγκα στον Θεόδωρο Πάγκαλο: "Έκρηξη λιποπρωτεϊνών το βιβλίο του"!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Εξαγριωμένος, ειρωνικός, καυστικός, ασυγκράτητος και ιδιαίτερα οξύς, ο Γιώργος Τράγκας με τον γνώριμο παθιασμένο του τρόπο σχολιάζει το βιβλίο του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook - ακόμα και στα μέσα Αυγούστου- ο δημοσιογράφος σε μια έκρηξη αγανάκτησης για τα όσα περιλαμβάνονται στις σελίδες του "Τα φάγαμε όλοι μαζί", ξεσπαθώνει εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως "Μέγα Θόδωρο" και  "παρηκμασμένο πολιτικό εγκέφαλο"!

Συγκεκριμένα γράφει: "Ο "παραγωγικός" και "σπουδαίος" πολιτικός έδωσε με την ταχύτητα του Γιουσέιν Μπόλτ τη σκυτάλη στον λαμπρό συγγραφέα - που μπορεί να μην είναι ο Ουμπέρτο Έκο ή ο Ντέιβιντ Μπράουν, αλλά με την ίδια δύναμη αναλύει στο βιβλίο του τις αμαρτίες όλων των "λαίμαργων" Ελλήνων.

Το "Όλοι μαζί τα φάγαμε" δεν είναι απλά μία… πολιτική ανάλυση του σύγχρονου ελληνικού δράματος, δεν είναι μία… πολιτική νουβέλα είναι μία… ηφαιστειακής εντάσεως έκρηξη λιποπρωτεϊνών από έναν παρηκμασμένο και πολυεκφυλισμένο πολιτικό εγκέφαλο, ο οποίος θέλει να δικαιολογήσει ή να αποσείσει τις ευθύνες του από την εθνική τραγωδία της χώρας".

Ο Γιώργος Τράγκας στην συνέχεια της ανάρτησής του προχωρά σε ακόμη πιο βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

"Από όσα αναρτήθηκαν στα social media ή έγραψαν οι εφημερίδες για το περιεχόμενο του βιβλίου, ο εισερχόμενος στην πολιτική λήθη, Θεόδωρος Πάγκαλος, προσπαθεί με το βιβλίο του να μοιράσει τις ευθύνες για το αστρονομικό χρέος της χώρας σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Κάτι που επεδίωξε από τότε που ξεστόμισε την περίφημη φράση που μετέπειτα την έκανε και τίτλο βιβλίου, "Όλοι μαζί τα φάγαμε", προκαλώντας το κοινό αίσθημα και την οργή εκατομμυρίων ελλήνων.

Με ιταμό ύφος, αλλά και εμφανή πολιτική δειλία, θέλησε να απαλείψει τις πολιτικές ευθύνες για το πλήθος των οικονομικών εγκλημάτων και σκανδάλων και να διανείμει το χρέος μεταξύ όλων των πολιτών. Σε αυτά που διάβασα σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου, ο… ανεκδιήγητος πρώην αντιπρόεδρος και υπουργός αναφέρει χωρίς αιδώ και χωρίς τσίπα ότι μόνο το 10% του χρέους φαίνεται να έχει πάει σε μίζες και λαδώματα πολιτικών και κρατικών στελεχών. Επειδή όμως με το βάρος του έχει "ταλαιπωρήσει" αρκετές υπουργικές καρέκλες και γνωρίζει ασφαλώς πολλά, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και για τους υπόλοιπους… Τσοχατζόπουλους που καλούνται από την ελληνική δικαιοσύνη να εξηγήσουν τις αμύθητες περιουσίες που απέκτησαν με τις βουλευτικές και υπουργικές τους αποζημιώσεις;

Στις σελίδες του βιβλίου του ο Μέγας Θεόδωρος δεν μας αναφέρει πουθενά εάν π.χ. ο Σημίτης ήξερε για τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα του Τσουκάτου. Από ότι μαθαίνω (επειδή δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και ούτε σκοπεύω να το κάνω), δεν λέει κουβέντα για τις απευθείας αναθέσεις των έργων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR