counter

Γιώργος Τράγκας: Η κατάθεση του γιου του, Γιάννη "καίει" την Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Η κατάθεση του γιου του, Γιάννη "καίει" την Μαρία Καρρά
Γιώργος Τράγκας: Η κατάθεση του γιου του, Γιάννη "καίει" την Μαρία Καρρά

Ενάμιση χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια για την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας η υπόθεση της κληρονομιάς του εξελίσσεται σε παζλ για δυνατούς λύτες.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και σε ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ο γιος του δημοσιογράφου-εκδότη Γιάννης Τράγκας κατέθεσε στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών ως μηνυτής-μάρτυρας κατηγορίας. Η κατάθεσή του φέρεται να «καίει» τη Μαρία Καρρά για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, αφού, εκτός των όσων κατέθεσε, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές και έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία για όσα επικαλέστηκε.

Σε αυτά περιλαμβάνονται η λίστα των εξόδων με τα οποία έχει επιβαρύνει την κληρονομιά η χήρα του Γιώργου Τράγκα, αλλά και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πούλησε ακίνητα στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο η ίδια αρνιόταν κατηγορηματικά.

Από την άλλη, η Μαρία Καρρά μέσω των δικηγόρων της φέρεται να εμμένει στη νομιμοποίηση της κληρονομιάς από την ίδια και τον μεγάλο γιο του Γιώργου Τράγκα, χωρίς σε αυτή να συμπεριληφθούν τα ακίνητα της Αμερικής. Κάτι που δεν δέχεται για κανέναν λόγο ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος επιθυμεί να γίνουν όλα by the book και σύμφωνα με τον νόμο, γι’ αυτό άλλωστε φέρεται να συμπεριέλαβε στον φάκελο και όλη την αλληλογραφία «πίεσης» από την πλευρά Καρρά.

Μετά την κατάθεσή του Γιάννη Τράγκα, σειρά παίρνει ο Φρειδερίκος Τράγκας -Φρέντυ όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του-, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει σύντομα στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος ως μάρτυρας για την υπόθεση της περιουσίας του πατέρα του και τα όσα γνωρίζει. Όπως είναι γνωστό, ο δευτερότοκος γιος του Γιώργου Τράγκα έχει αποποιηθεί το μερίδιο της κληρονομιάς που του αναλογούσε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τελευταία θα προσέλθει -αν και ίσως απολογηθεί με υπόμνημα- η Μαρία Καρρά, η γυναίκα που φέρεται να κινεί τα νήματα σε αυτό το κληρονομικό θρίλερ αφού γνωρίζει τα πάντα για την περιουσία του εκλιπόντος συζύγου της.

Πηγή φωτογραφία: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR