counter

Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την προσωπική της ζωή

Η εξομολόγηση της  Έρρικας Πρεζεράκου για την προσωπική της ζωή
Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την προσωπική της ζωή

Έρρικα Πρεζεράκου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Έρρικα Πρεζεράκου, το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου, βρέθηκε στο πλατό του FTHIS TV και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

"Είμαι ευτυχισμένη! Θεωρώ πως η ευτυχία είναι στιγμές και κάνει και κύκλους, πάνω και κάτω. […] Είμαι αυθόρμητη και πολύ ερωτευμένη. Νομίζω ότι έρχεται ένας άνθρωπος και καθρεφτίζει τα πιο θετικά σου κομμάτια και ερωτεύεσαι".

Για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της είπε: "Γνωριζόμασταν ούτως ή άλλως. Ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι. Απλά προέκυψε! Το σίγουρο είναι πως είμαι χαρούμενη που συνέβη και απλά το ζω".

Bέβαια, η Έρρικα Πρεζεράκου απέφυγε να απαντήσει στο αν σκέφτεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, λέγοντας: "Σε αυτή τη φάση αυτό που κάνω να ζω το εδώ και τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μου δίνει και χαρά και στιγμές ωραίες".

"Με συναντούν και μου λένε πως είμαι χορεύτρια!"

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε και για την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε η συμμετοχή της στο Dancing With The Stars: "Αυτό είναι το φοβερό της τηλεόρασης. Έκανα 9 χρόνια πρωταθλητισμό και μέσα σε 9 βδομάδες που κράτησε το Dancing With The Stars, με έμαθαν οι άνθρωποι και τώρα με συναντούν και μου λένε πως είμαι χορεύτρια. Έχει πολύ πλάκα!".

Ακόμα, αν και ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου του φιλανθρωπικού show του ΑΝΤ1, δήλωσε πως "Πραγματικά, δεν θα ξαναπηγαίνα στο Dancing With The Stars. Ειδικά η δεύτερη χρονιά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία από την πρώτη. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος με πολύ κίνηση και εκφράζομαι μέσω του σώματός μου, ένιωθα πολύ καλύτερα την πρώτη χρονιά".

H σχέση της με τη δημοσιότητα

"Δεν την ψώνισα, δεν αισθάνθηκα πως έπρεπε να αλλάξει κάτι από αυτό που είμαι. Δεν σημαίνει τίποτα το να βγεις στην τηλεόραση. Πρέπει να εξακολουθήσεις να είσαι ο εαυτός σου, γιατί αυτό είναι που έχει σημασία. […] Μετά το πρώτο Dancing αισθάνθηκα πως αυτό που έζησα, αν δεν ήμουν συγκεντρωμένη στους στόχους μου, θα μπορούσε να με αποσυντονίσει τελείως".

Δείτε, ακόμη, την Έρρικα Πρεζεράκου να σχολιάζει τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR