counter

Έρρικα Πρεζεράκου: Η μητρότητα, το ατύχημα στο χέρι και ο θάνατος της ανιψιάς της

Έρρικα Πρεζεράκου: Η μητρότητα, το ατύχημα στο χέρι και ο θάνατος της ανιψιάς της
Έρρικα Πρεζεράκου: Η μητρότητα, το ατύχημα στο χέρι και ο θάνατος της ανιψιάς της

Η Έρρικα Πρεζεράκου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η πρώην αθλήτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό ατύχημα που είχε, το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, αλλά και τον θάνατο της ανιψιάς της, Αναστασίας.

«Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε “Μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό”. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια με το δεξί που δεν έγραφα.

Διαβάστε επίσης: Eρρικα Πρεζεράκoυ: Η αδερφή της απέκτησε αγοράκι 2 χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Aναστασίας

Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Αισθάνθηκα ότι αυτό που έξανε, θα το ξαναέκανε. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος.

Πιστεύω πολύ στον Θεό. Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα επίσης ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα, είναι θαύμα» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογήθηκε: «Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο διάστημα κατάλαβα γιατί δεν έπρεπε να γίνει αυτό εκείνη τη στιγμή. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR