counter

Η Δέσποινα Καμπούρη στο FTHIS.GR: Oι "Γυναίκες", η σχέση με το σύζυγο και την κόρη της & η... συμμετοχή στο "The Voice"

Η Δέσποινα Καμπούρη στο FTHIS.GR: Oι "Γυναίκες", η σχέση με το σύζυγο και την κόρη της & η... συμμετοχή στο "The Voice"
Η Δέσποινα Καμπούρη στο FTHIS.GR: Oι "Γυναίκες", η σχέση με το σύζυγο και την κόρη της & η... συμμετοχή στο "The Voice"

Δέσποινα Καμπούρη

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο FTHIS.GR παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής "Γυναίκες" που παρουσιάζει στο "Epsilon TV", μας μιλά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα, την καριέρα της και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στις «Γυναίκες»; Καταρχάς, πίσω από αυτή την εκπομπή κρύβεται μια γυναίκα που εμπιστεύομαι τυφλά, η Διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού, η κα Ράνια Ματαφιά. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον χώρο των media και από την καλή και από την ανάποδη. To όλο project με κέρδισε από την πρώτη στιγμή μιας και το concept του, η προσέγγιση θεμάτων που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα, και όχι μόνο, με ενθουσιάζει. Το "E" για μένα είναι ένα κανάλι ταχύτατα εξελισσόμενο με μέλλον και δεν μπορούσα παρά να το εμπιστευτώ.

Έπαιξαν ρόλο τα χρήματα, η ιδέα και το team ή η επιθυμία για τηλεοπτική επιστροφή; Όλα παίζουν το ρόλο τους. Ένας επαγγελματίας οφείλει να τα βλέπει όλα. Πάντα φρόντιζα να έχω μια σταθερή δουλειά, δημοσιογραφική, εκτός τηλεόρασης. Η τηλεόραση φέρει αστάθεια και αβεβαιότητα.  Το ατού που έχω είναι να επιλέγω τις δουλειές όχι απαραιτήτως με παράγοντα την οικονομική απολαβή αλλά βάσει του πόσο θα με κάνουν δημιουργική.  Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν γυρνώ στο σπίτι. Στις «Γυναίκες» είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα, δεν υπάρχει κακός ανταγωνισμός και μάλιστα κάνω παρέα με τα κορίτσια και εκτός πλατό.

Σας έχει ενοχλήσει κάποιο πρόσφατο δημοσίευμα; Πάντα σκέφτομαι την πηγή. Από πού προέρχεται. Ακόμα κι  αν υπάρξει περίπτωση να ενοχληθώ και αν μάλιστα αυτό συμβεί από δημοσίευμα που προέρχεται από κάποιον που εκτιμώ και σέβομαι, αθόρυβα θα εκφράσω την αντίθεσή μου και θα ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Αν πάλι, η πηγή από όπου προέρχεται το δημοσίευμα δεν με αφορά και δεν την εκτιμώ, δεν ασχολούμαι καν.

Σε ποιο βαθμό σας κάνει περισσότερο καχύποπτη σε κάτι νέο η συνεργασία με το Μega που τελικώς ναυάγησε; Αισθάνομαι ότι έχει πολυσυζητηθεί το θέμα. Είμαστε στα μέσα της σεζόν και ακόμα σχολιάζεται κάτι που αφορά την έναρξή της. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω γι' αυτό, όλα γίνονται για κάποιο λόγο, καλό.

Έχετε αντιμετωπίσει διατροφική διαταραχή; Όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει, αλλά αντιθέτως βρίσκομαι στην «αντίπερα όχθη».  Λατρεύω το καλό φαγητό. Ένα καλό δείπνο είναι υπέροχο δώρο για μένα.

Πρόσφατα είπατε στην εκπομπή ότι ο σύζυγός σας κάνει σχόλιο αν πάρετε δύο κιλά παραπάνω. Η κόρη σας τι παρατηρήσεις σας κάνει; Ο σύζυγος και η κόρη μου θέλουν να με βλέπουν πάντα όμορφη και χαρούμενη. Το ότι ξεκίνησα εντατική γυμναστική έγινε με παρότρυνση του συζύγου μου απλά και μόνο για να νιώθω περισσότερη ευεξία. Όταν βλέπουμε ότι «ξεφεύγουμε» λίγο μπαίνουμε σε πρόγραμμα και οι δύο! Την κόρη μου δεν την νοιάζει τόσο το βάρος μου, όσο το να είμαι υγιής.

Γιατί η κόρη σας θέλει τόσο πολύ να σας στείλει στο "The Voice"; H Έλενα νομίζει ότι έχω ωραία φωνή. Τραγουδάμε πολύ στο σπίτι, μας αρέσει. Και επειδή έχει παρακολουθήσει το The Voice θεωρεί ότι θα είχα. ελπίδες... να νικήσω! (γέλια)

Ποια αισθητική επέμβαση θα κάνατε; Είμαι η πρώτη που θα ενθάρρυνε κάποιον να κάνει αν ένιωθε την ανάγκη να αλλάξει κάτι πάνω του που δεν του αρέσει. Εγώ έχω φοβία με τα χειρουργεία και με την ιδέα ότι θα χρειαστεί να χάσω τις αισθήσεις μου για κάποια ώρα. Ακόμα και botox όταν μου προτείνουν να κάνω για να δείχνω «ξεκούραστη και φρέσκια», φοβάμαι την ιδέα της βελόνας. Πρόσφατα ήθελα να κάνω μεσοθεραπεία. Δεν ήξερα τι είδους διαδικασία ακολουθείται και μόλις είδα τις βελονίτσες είπα «Σας ευχαριστώ πολύ αλλά δεν..».

Από όλα τα πρόσωπα με τα οποία έχετε συνεργαστεί κατά καιρούς ποια συμβουλή έχετε κρατήσει και από ποιον; Δεν θα σου πω από ποιον συγκεκριμένα μιας και όλοι μου έχουν δώσει κάτι και από όλους έχω κρατήσει όμορφα πράγματα. Αυτό που πάντα θα θυμάμαι όμως είναι η συμβουλή να προστατεύω την ηθική και την αξιοπρέπειά μου και να μην είμαι παθητική όταν αισθανθώ ότι προσβάλλομαι.  Επίσης, το να μην κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που κλάψατε και ποια ήταν η πιο πρόσφατη ευτυχισμένη στιγμή σας; Θα σου πω ότι με έχει συγκλονίσει το θέμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το bullying είναι μια μάστιγα και όλοι οι γονείς οφείλουμε να πάρουμε θέση.  Όσο για την πιο πρόσφατη ευτυχισμένη στιγμή μου, έχω να θυμάμαι το ταξίδι που έκανα πριν μερικούς μήνες με τον σύζυγό μου στο εξωτερικό. Είχαμε πολλά χρόνια να ταξιδέψουμε μόνοι μας. Ευτυχισμένες στιγμές για μένα είναι οι απλές καθημερινές στιγμές.

Έχετε επισκεφθεί ψυχολόγο για θέμα που δεν μπορούσατε να διαχειριστείτε; Και βέβαια. Και ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή. Βοηθήθηκα πολύ. Πιστεύω ότι μας βοηθούν πρωτίστως να γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR