counter

H Charlize Theron με κορμί που κόβει την ανάσα στη Hawaii

H Charlize Theron με κορμί που κόβει την ανάσα στη Hawaii
H Charlize Theron με κορμί που κόβει την ανάσα στη Hawaii

Ολιγοήμερες διακοπές με θεά τον ωκεανό απολαμβάνει η Charlize Theron η οποία απαθανατίστηκε σε παραλία της Hawaii, ενώ βιώνει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Η 38χρονη ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Oscar αποδεικνύει περίτρανα ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλοδιατηρημένα κορμιά στο Hollywood.

Στα 38 της χρόνια διαθέτει κορμί που κόβει την ανάσα

Η Charilize Theron ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο αλλά τον υποκριτικό της ταλέντο γρήρογρα την οδήγησε στην υποκριτική. Το όνομα της έχει συνδεθεί με το αψεγάδιαστο κορμί, τα ατελείωτα πόδια αλλά και το υποκριτικό της ταλέντο το οποίο έχει βραβευτεί με το πολυπόθητο αγαλματάκι.

Απολαμβάνει τις παραλίες της Hawaii 

Επισκέφτηκε τη Hawaii και έκανε μπάνια και ηλιοθεραπεία χωρίς να χει μαζί της το 21 μηνών γιο της, Jackson. Το κορμί της δεν πέρασε απαρατήρητο όπως ήταν αναμενόμενο. Η Charlize Theron έκοψε την ανάσα των λουόμενων όταν αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς και τα μακριά αψεγάδιαστα πόδια της. Τα μαλλιά της τα έχει κόψει και προτιμά το αγορίστικο look, ενώ το πρόσωπο της φαινόταν καθαρό και φρέσκο χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Μαζί της είναι και ο Sean Penn

Στις διακοπές της σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει για συντροφιά τον ηθοποιό Sean Penn, ο οποίος προτίμησε να ασχοληθεί με το surfing και τα κύματα της Hawaii. Οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι αλλά όπως έχουν πει και οι ίδιοι είναι πολλά χρόνια φίλοι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR