counter

Μα τι της συνέβη! Ξυρισμένα μαλλιά, διχρωμίες, σπυριά και πανάδες στο πρόσωπο

Μα τι της συνέβη! Ξυρισμένα μαλλιά, διχρωμίες, σπυριά και πανάδες στο πρόσωπο
Μα τι της συνέβη! Ξυρισμένα μαλλιά, διχρωμίες, σπυριά και πανάδες στο πρόσωπο

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η 37χρονη Charlize Theron είναι μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης οθόνης. Έχει αποδείξει, όμως, ότι δεν θέλει να καθιερωθεί στο πλανήτη του Hollywood ως απλά μια όμορφη πρωταγωνίστρια. Οι κινηματογραφικοί ρόλοι που επιλέγει να ενσαρκώσει απαιτούν εκτός από ταλέντο και σωστή προετοιμασία.

Μετά την πραγματική μεταμόρφωσή της για την ταινία "Monster" για την οποία πήρε αρκετά κιλά και τελικά κέρδισε της χάρισε και ένα Όσκαρ, ήρθε η επόμενη πρόκληση. Η Theron για τις ανάγκες της τελευταίας της ταινίας "MadMax: FuryRoad" πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Η εμφάνισή της με το νέο της κούρεμα έγινε χτες, όταν οι paparazzi την συνέλαβαν μαζί με την μητέρα της σε εστιατόριο της πατρίδας της, στο Cape Town.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, εμφανίστηκε με το κοντοκουρεμένεο μαλλί της, χωρίς ίχνος make - up και με casual ντύσιμο. Μπορεί με αυτή την εμφάνιση να είδαμε ότι η λαμπερή star δεν είναι τελικά φυσική ξανθιά και ότι το δέρμα της δεν είναι τέλειο, καθώς φάνηκαν οι πανάδες στο πρόσωπό της, όμως, επικροτούμε το θάρρος της. Και όχι μόνο τόλμησε να κυκλοφορήσει ως κοινή θνητή, αλλά δεν διάστασε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της όταν την αναγνώρισαν.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR