counter

Η αποκάλυψη του Αντώνη Καφετζόπουλου: “Υπάρχουν φορές που υποφέρεις από…”

Η αποκάλυψη του Αντώνη Καφετζόπουλου: “Υπάρχουν φορές που υποφέρεις από…”
Η αποκάλυψη του Αντώνη Καφετζόπουλου: “Υπάρχουν φορές που υποφέρεις από…”

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που θα πει όσα σκέφτεται και αισθάνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάτι ανάλογο έπραξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv» και τη Μαίρη Καράμπελα, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρεθεί σε συνεργασία που ένιωσε να δυσφορεί. Όσο για την αντιμετώπιση του; Διαβάστε παρακάτω…

Φέτος πάντως, το θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» ήταν γεμάτο όταν ανεβάζατε την παράσταση «Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές». 
Ναι, πήγε καλά. Θα συνεχίσουμε και του χρόνου.

Νιώθετε ευχαριστημένος με αυτή τη συνεργασία;
Ναι, ήμασταν ένας εξαιρετικός θίασος. Σπάνια βρίσκεις τόσους πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους. Έχω μεγάλη εκτίμηση στην Κάτια Δανδουλάκη και χάρηκα πάρα πολύ που δουλέψαμε για πρώτη φορά με τον Τάσο Χαλκιά και την Ταμίλα Κουλίεβα, που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και σπουδαίοι συνάδελφοι.

Έχει συμβεί να βρεθείτε σε κάποια συνεργασία και να νιώσετε ότι δυσφορείτε;
Βέβαια, είναι κάτι το οποίο συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Υπάρχουν φορές που δεν ταιριάζεις με τους ανθρώπους, κάποιες φορές φταίνε όλοι, άλλες φορές κάποιος ή κάτι, αλλά είναι κάτι συνηθισμένο.  

Πώς αντιμετωπίζετε αυτές τις περιπτώσεις;
Συνήθως σαν Βούδας, αλλά τσακώνομαι κιόλας καμιά φορά… Υπάρχουν φορές που υποφέρεις από μία δουλειά, δεν είναι το μέσο που αγιάζει τα πράγματα, είναι ο συνδυασμός πραγμάτων: τι ακριβώς κάνεις, με ποιους το κάνεις, γιατί το κάνεις. Ας πούμε έχουν υπάρξει ταινίες, οι οποίες θεωρούνται ελίτ σε σχέση με την τηλεόραση, που υπέφερα πραγματικά γιατί ήταν όλα ψεύτικα και ανόητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR