counter

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του - "Αυτήν την στιγμή έχω σχέση με μια γυναίκα που…"

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του - "Αυτήν την στιγμή έχω σχέση με μια γυναίκα που…"
Αντώνης Καφετζόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του - "Αυτήν την στιγμή έχω σχέση με μια γυναίκα που…"

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε τα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, τον «ρόλο» του ως σύντροφος, αλλά και την πικρία από την ΕΡΤ για τον «3ο όροφο».

«Η ΕΡΤ έκανε έναν πολύ κακό χειρισμό. Πήρε ένα προϊόν, δεν ήξεραν τι να το κάνουν και το “έθαψαν”. Για όλους εμάς που δουλέψαμε γι’ αυτήν τη σειρά, όλο αυτό από πλευράς ΕΡΤ, είναι μειωτικό. Αισθάνομαι ότι στην επόμενη δουλειά πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός ή να ζητήσω πολλά χρήματα για να με σέβονται» είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Διαβάστε επίσης: "Κόλαφος" ο Aντώνης Kαφετζόπουλος για την EΡΤ: "Έκανε πατάτα! Υπήρξε μια απαξίωση"

Η προσωπική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Αυτήν την στιγμή έχω σχέση με μια γυναίκα που ανήκει στον σκηνοθετικό χώρο. Με τη Φαίη Κοκκινοπούλου ήμασταν ζευγάρι 25 χρόνια, δεν είχαμε προβλήματα λόγω ίδιου χώρου, δεν είχαμε μεγάλη επαγγελματική εμπλοκή. Είχαμε κάνει μόνο μία ταινία και μία σειρά μαζί. Ξέρω ηθοποιούς που είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και είναι μια χαρά, ξέρω και άλλους που “τρώγονται”. Είμαι γλυκός και αφοσιωμένος σύντροφος. Μέχρι και σήμερα, είμαι μονογαμικός».

Τα παιδικά του χρόνια

Για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία τα έζησε στην Κωνσταντινούπολη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξομολογήθηκε: «Η οικογένειά μου ήταν φτωχή για τα δεδομένα της εποχής τη δεκαετία του 50’. Με μία δουλειά ζούσαν τρεις άνθρωποι. Τα παιδικά μου χρόνια στην Κωνσταντινούπολη ήταν ευχάριστα και ξέγνοιαστα. Από μωρά είχαμε καταλάβει ότι εκεί δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR