counter

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα δημοσιεύματα ότι χωρίζει με τον Νίκο Κριθαριώτη

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα δημοσιεύματα ότι χωρίζει με τον Νίκο Κριθαριώτη
Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα δημοσιεύματα ότι χωρίζει με τον Νίκο Κριθαριώτη

Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης

17 Απριλίου του 2013. Από εκείνη την ημέρα, από το MADWALK του MAD, είναι η φωτογραφία που βλέπετε και είναι η τελευταία κοινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη.

Η Βίκυ Καγιά ήταν η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ήταν εκεί για να την στηρίξει. Το χαμόγελο της Βίκυς Καγιά και η σφιχτή αγκαλιά του συζύγου της, δεν φανερώνουν τουλάχιστον μπορστά στα φώτα των φωτογράφων ότι κάτι συνέβαινε ανάμεσά τους.

Ωστόσο σύμφωνα με την Espresso ένας άγριος καβγάς έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσά τους, μετά από 2,5 χρόνια γάμου και μία εντυπωσιακή τελετή στη Βάρκιζα, με την Βίκυ απαστράπτουσα μέσα στο νυφικό της, δια χειρός της κουνιάδας της Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα με την στενή της συνεργάτιδα: "Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και δεν ασχολείται με όσα λέγονται για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κρίση στο γάμο τους άρχισε... από την αρχή κιόλας, καθώς, τόσο ο Νίκος, όσο και η Βίκυ, είναι πολυάσχολοι και είχαν ελάχιστο χρόνο για να περάσουν μαζί. Αυτό έφερε προβλήματα επικοινωνίας και στη συνέχεια καβγάδες, με την πιο έντονη διένεξη να λαμβάνει χώρα πριν από λίγες μέρες και να θεωρείται ως η αιτία του χωρισμού.

Πάντως, άτομα κοντά στον επιχειρηματία και το μοντέλο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, επισημαίνοντας ότι δεν είναι το μόνο ζευγάρι που έχει τσακωθεί, αλλά και ότι πολλοί είναι εκείνοι που τσακώνονται μεν, αλλά τα ξαναβρίσκουν δε!

Η Βίκυ Καγιά ενώ συνέχεια στις συνεντεύξεις της έλεγε ότι θα ήθελε να κάνει παιδιά, το Φεβρουάριο σε συνέντευξή της στο "Πρωινό μου" δήλωσε ότι αποφάσισαν από κοινού με τον Νίκο, να μην κάνουν παιδιά και σε άλλη συνέντευξη πώς η σχέση τους στο πέρασμα των χρόνων άλλαξε.

Την ίδια ώρα που οι φήμες οργιάζουν στην Ελλάδα η Βίκυ Καγιά, απαντά σε όσα λέγονται ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον Πύργο του Άιφελ από το Παρίσι όπου βρίσκεται και φωτογραφίες της καλής της φίλης Connie Houston.

Βίκυ Καγιά ΠαρίσιΒίκυ Καγιά ΠαρίσιΒίκυ Καγιά Παρίσι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR