counter

Η Βίκυ Καγιά φορά ξανά νυφικό και δηλώνει: "Δεν με αφήνουν οι άλλοι να μην σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω παιδί"...

Η Βίκυ Καγιά φορά ξανά νυφικό και δηλώνει: "Δεν με αφήνουν οι άλλοι να μην σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω παιδί"...
Η Βίκυ Καγιά φορά ξανά νυφικό και δηλώνει: "Δεν με αφήνουν οι άλλοι να μην σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω παιδί"...

Βίκυ Καγιά

Από την Νάνσυ Παραδεισανού

Φωτογράφηση και συνέντευξη για το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Close Up στο Εργαστήρι Μόδας Fashion Workshop by Vicky Kaya. Η φωτογράφηση σε ρομαντικό, Festive Glam mood, έγινε από την ομάδα του Close Up ενώ το τεύχος κυκλοφορεί στις 16 Δεκεμβρίου. Η Βίκυ Καγιά είναι εξώφυλλο και Guest Editor του Χριστουγεννιάτικου τεύχους, υπογράφει το editorial καθώς και κάποιες σελίδες του τεύχους. Η παρουσιάστρια μίλησε στην Εύη Καλλίνη για τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια της και τον ερχομό ενός μωρού στη ζωή της.

"Περιμένω τις γιορτές πως και πως! Συνήθως Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά προτιμάμε με το Νίκο να μένουμε στο σπίτι, παρά να ταξιδεύουμε, γιατί όπου και να πας έχει πάρα πολύ κόσμο. Φέτος θέλω να κάνω μελομακάρονα και να ασχοληθώ με το σπίτι και τη μαγειρική, που μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί τις καθημερινές με τη δουλειά δεν προλαβαίνω. Το Fashion Workshop αυτήν τη στιγμή είναι το "παιδί" μου, το προσωπικό μου στοίχημα και ευτυχώς είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που είναι δεκτικός και με αφήνει ελεύθερα να εργάζομαι με τον τρόπο που θέλω. Οπότε έχω ανάγκη τις γιορτές να μείνω σπίτι, να κάνω γλυκά, να μυρίσει ο χώρος, να έρθουν οι φίλοι μας να φάμε, να έρθουν τα βαφτιστήρια μου, να πάρουμε δώρα. Ανθρώπινα, απλά και ωραία".

Η Βίκυ απάντησε στο αν σκέφτεται τον εαυτό της σε ρόλο μητέρας. "Πάρα πολύ συχνά, δεν με αφήνουν άλλωστε να μην το σκέφτομαι! (γέλια) Το «πότε με το καλό» είναι η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνει ο κόσμος. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά απλά δεν μου αρέσει να πιέζομαι. Αυτήν τη στιγμή στη ζωή μου έχω αποφασίσει να κάνω κάτι και να το κάνω καλά, χωρίς βέβαια να βάζω χρονικά όρια. Θεωρώ, ότι τη σωστή στιγμή το παιδί θα ‘ρθει από μόνο του, χωρίς να το σκεφτόμαστε. Και δεν είναι πολύ μακριά αυτή η στιγμή. Θεωρώ, ότι θα γίνει σε μικρό βάθος χρόνου, ένα εξάμηνο, ένα χρόνο, κάπου εκεί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR