counter

Η απάντηση στους επικριτές της: "O γάμος μας, μας άξιζε!"

Η απάντηση στους επικριτές της: "O γάμος μας, μας άξιζε!"
Η απάντηση στους επικριτές της: "O γάμος μας, μας άξιζε!"

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Η Δέσποινα Μοιραράκη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στο τηλεοπτικό κοινό, υποδεχόμενη την κάμερα του FTHIS TV στο ησυχαστήριο της, όπως το χαρακτήρισε η ίδια, στον Ωρωπό.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας για τον πολυσυζητημένο γάμο της δήλωσε: “Δεν αισθάνομαι ότι είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος ήταν το επισφράγισμα αυτής της όμορφης σχέσης, της αγάπης μας και του έρωτά μας. Καμιά φορά, όταν τον παίρνω τηλέφωνο, του θυμίζω πως έχει και μια γυναικούλα. “Μήπως τη ξέχασες;” τον ρωτάω και μου απαντάει πως ποτέ δεν με ξεχνά!”.

Όσο για την καθημερινότητα τους, ως παντρεμένο ζευγάρι, αποκάλυψε: “Είμαι μια πολύ γλυκιά σύζυγος. Ό,τι θελήσω να κάνω, θα ρωτήσω τον άντρα μου, πάντα με πολύ καλό τρόπο και χαμόγελο. Και ακόμα και αν μου πει ότι κάτι δεν μπορεί να γίνει, αλίμονο, δεν πειράζει”.

Παράλληλα, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για την επιμέλεια με την οποία ο αγαπημένος της σύζυγος προσέχει την εικόνα της: “Αν φύγουμε μαζί θα με τσεκάρει. Ασχολείται πάρα πολύ μαζί μου και προσέχει την εικόνα μου, πολύ περισσότερο σε σχέση με εμένα. Ήταν να βγούμε ένα βράδυ που γιόρταζε και όταν ήρθε εκείνος εγώ είχα ήδη ντυθεί. Όταν με είδε μου λέει “αυτό που φοράς απόψε δεν είναι καθόλου ωραίο. Για σένα, σε αδικεί”.

Τι απάντησε, όμως, σε όλους όσοι χαρακτήρισαν τον γάμο τους υπερβολικό; “Ήταν ό,τι ωραιότερο έχω προσφέρει στον εαυτό μου. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει για μένα και κάτι μοναδικό που έπραξα για μένα και τον άντρα μου. Μας άξιζε και μας αξίζει, γιατί είμαστε και οι δύο άτομα που ξεκινήσαμε από το μηδέν” ξεκαθάρισε η ίδια.

Τέλος, για τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές εξήγησε: “Οι διακοπές μας φέτος ήταν λιτές. Έχω τις καλοκαιρινές προσφορές και είμαι συνέχεια στην επιχείρηση μου, δεν λείπω καθόλου, όπως και από τα τηλεοπτικά μου προγράμματα”.

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR