counter

Δέσποινα Μοιραράκη: Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου, η σχέση με τους γιους της και το μέλλον του "Cash or Trash"

Δέσποινα Μοιραράκη: Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου, η σχέση με τους γιους της και το μέλλον του "Cash or Trash"
Δέσποινα Μοιραράκη: Το ενδεχόμενο τρίτου γάμου, η σχέση με τους γιους της και το μέλλον του "Cash or Trash"

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του "Πρωινού" την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Λιάγκα για τη ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, τη σχέση με τους δύο γιους της, αλλά και για το μέλλον του "Cash or Trash".

"Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον χαμό του συζύγου μου. Ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα. Ό,τι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί. 

Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πως μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είμαι μόνη μου.

Διαβάστε επίσης: Δέσπoινα Mοιραράκη: "Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής της για τον θάνατο του συζύγου της! "Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου"

Αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Βεβαίως με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. 

Στον Γιάννη αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν δείλιασε.  Είχε αυτοπεποίθηση και με άρπαξε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο, σε τίποτα δεν μπορώ να είμαι αρνητική. Αυτά μόνο ο Θεός τα ξέρει...

Επειδή έχω πονέσει πολύ, αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που επιζητώ πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο" είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη

Για τη σχέση με τους δύο γιους της, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: "Μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου". 

Τέλος όσον αφορά για το μέλλον του "Cash or Trash" η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε: "Πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν νομίζω ξαφνικά να μας σταματήσουν. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά".  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR