counter

Η Άννα Μπεζάν για την Χριστίνα Παππά: "Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω"

Η Άννα Μπεζάν για την Χριστίνα Παππά: "Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω"
Η Άννα Μπεζάν για την Χριστίνα Παππά: "Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω"

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα με την κόρη της, στις σχέσεις με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά αλλά και την επιλόχειος κατάθλιψη.

Άννα Μπεζάν – Όσα είπε για την Χριστίνα Παππά

«Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μία κακή εμπειρία και μία πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν για την σχέση με τον αγαπημένο της, Δημήτρη.

Για την πεθερά της Χριστίνα Παππά, η Άννα Μπεζάν είπε: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω “μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές”. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση. Η Χριστίνα πάντα παίρνει το μέρος μου στους τσακωμούς με τον Δημήτρη».

Δείτε επίσης - Δημήτρης Παππάς & Άννα Μπεζάν: Η κορούλα τους έκανε πρώτη φορά μπάνιο στη θάλασσα! (Φωτογραφία)

Στη συνέχεια η Άννα Μπεζάν εξομολογήθηκε: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτια τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Άννα Μπεζάν στη συνέντευξή της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR