counter

Η Άννα Φλωρινιώτη για την κατάσταση υγείας του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη - "Έκανε μια εξέταση που…"

Η Άννα Φλωρινιώτη για την κατάσταση υγείας του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη - "Έκανε μια εξέταση που…"
Η Άννα Φλωρινιώτη για την κατάσταση υγείας του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη - "Έκανε μια εξέταση που…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣού” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε η Άννα Φλωρινιώτη.

Η ίδια αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά και στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο αδελφός της, Νίκος Φλωρινιώτης.

Να σημειώσουμε, πως ο Νίκος Φλωρινιώτης τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο “Λαϊκό” νοσοκομείο.

Δείτε επίσης! Νίκος Φλωρινιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις του μέσα από το νοσοκομείο! "Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά"

Όσα είπε η Άννα Φλωρινιώτη

«Θεωρώ ότι ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα μου. Ήταν το είδωλό μου, το πρότυπό μου. Δε βρίσκω άλλα λόγια να πω. Γενικά, τον μπαμπά μου από μικρό παιδάκι τον θαύμαζα, τον χάιδευα. Ακόμα και τώρα τελευταία, θεωρούσα ότι είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμους, ο πιο καλός πατέρας, ο πιο καλός άνθρωπος. Και ήταν.

Εγώ και ο μπαμπάς μου, είμαστε οι μόνοι από όλη την οικογένεια που δεν είμαστε τόσο εκδηλωτικοί με την αγάπη μας. Ο Νίκος μας είναι πιο χαδιάρης. Από όταν γεννήθηκε ο Νίκος, επειδή έχουμε και αρκετά χρόνια διαφοράς, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον πήγαινα στο σχολείο, εγώ στις κούνιες. Όλη μέρα ήταν η Αννούλα βόλτα με τον αδερφό της σε ένα καρότσι.

Και οι πρώτες μου διακοπές ήταν με τον Νίκο, και ήταν ευχαρίστησή μου. Πάντα είμαι δίπλα του. Είμαστε σιαμαία εμείς με τον Νίκο. Είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μια εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες και φοβηθήκαμε να τον έχουμε σπίτι γιατί ζαλιζόταν και έκανε εμετούς και τον πήγαμε στο νοσοκομείο για να γίνει καλά.

Δόξα τω Θεώ είναι καλά. Με ρωτάνε κάθε μέρα πώς είναι, αλλά μετά τα όσα έχω περάσει, φοβάμαι να λέω ότι είμαι καλά. Δε μας έχουν πει πόσο καιρό θα μείνει στο νοσοκομείο. Θα μείνει για όσο καιρό χρειάζεται.

Θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον μπαμπά. Γενικά είμαστε κάπως, οικογενειακώς. Η μαμά μου είναι πάντα πάνω από τον Νίκο», είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR