counter

Νίκος Φλωρινιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις του μέσα από το νοσοκομείο! "Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά"

Στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Νίκος Φλωρινιώτης.

 Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, που έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του και τη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε πως ελπίζει στο Θεό και πιστεύει ότι ο μπαμπάς του τον βοηθά από εκεί ψηλά!

Όσα είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά» είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Δείτε επίσης - Σοκάρει ο Νίκος Φλωρινιώτης για την μάχη με τον καρκίνο: "Είχα φριχτούς πόνους, η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω"

Για την επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα στο νοσοκομείο ο ίδιος είπε: «Ήρθε να με δει, εγώ του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους με πήραν τηλέφωνο.. μου έδωσε κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει…Μου έδωσε κουράγιο μου είπε να πιστεύω στο Θεό, ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά… Μου έφερε το βιβλίο του, μου λέει “διάβασέ το είναι γραμμένο για τον νικητή ότι στο τέλος μου λέει θα νικήσει και θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω”».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR