counter

Η Αλεξάνδρα έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του μπαμπά της!

Η Αλεξάνδρα έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του μπαμπά της!
Η Αλεξάνδρα έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του μπαμπά της!

19 Φεβρουαρίου… μια μέρα σημαντική για την οικογένεια μας καθώς έχει γενέθλια η κολώνα του σπιτιού μας, ο Νίκος!!! Κάθε χρόνο γιορτάζουμε διαφορετικά αυτή τη μέρα. Κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια… όπως ότι τον ρωτάω κάθε χρονιά τι θα κάνουμε φέτος στα γενέθλια σου; Και η απάντηση  πάντα  είναι η ίδια. ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά στο τέλος, τα φέρνω από δω τα φέρνω από εκεί και όλο κάτι κανονίζω.

Από τότε που γεννήθηκε η Αλεξάνδρα συνήθως καλούσαμε φίλους και συγγενείς στο σπίτι, έτσι ώστε να είναι και το μωράκι μας μαζί μας. Υπήρχε ένας μαγειρικός οίστρος από το πρωί στο σπίτι και μια γλυκιά αναστάτωση, γιατί καταλαβαίνετε τώρα, μωρό και τραπέζι συνδυάζονται λίγο δύσκολα!!!

Φέτος αποφασίσαμε να βγούμε έξω. Καλεσμένοι μας… όλη η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων, η διοίκηση και οι παίκτες του Νίκου. Ήταν γενέθλια διαφορετικά… με ανθρώπους που ο Νίκος γνώρισε φέτος, με παιδιά που έχει δεθεί απίστευτα και με φίλους από τη διοίκηση που του δείχνουν με κάθε ευκαιρία πόσο πολύ τον εκτιμούν και τον αγαπάνε. Και αυτό δίνει δύναμη σ εκείνον αλλά και στην οικογένεια μας, καθώς φέτος είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια της ομάδας.

Φυσικά για ακόμη μια φορά την παράσταση έκλεψε η μικρή Αλεξάνδρα η οποία δε σταμάτησε λεπτό να χορεύει και να πιάνει κουβέντα με όλα τα παιδιά της ομάδας. Α! και να τρώει όλες τις φράουλες της τούρτας!!!

Ήταν μια  βραδιά ξεχωριστή με ανθρώπους που για κάποιο λόγο βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια χρονική περίοδο και για τον ίδιο σκοπό. Με ανθρώπους που δεθήκαμε, τους νοιαζόμαστε και μας νοιάζονται. Τελικά στη ζωή υπάρχουν πολλές όμορφες συναντήσεις… αρκεί να είμαστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες… με τα δύσκολα αλλά και τα όμορφα!!! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR