counter

H Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε πρώτα φορά για τον χαμό της κόρης της! "Δεν απαλύνει κανέναν πόνο"

H Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε πρώτα φορά για τον χαμό της κόρης της! "Δεν απαλύνει κανέναν πόνο"
H Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε πρώτα φορά για τον χαμό της κόρης της! "Δεν απαλύνει κανέναν πόνο"

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της αποκαλύπτοντας πως το θέατρο ήταν βοηθητικό για εκείνη την περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι η Αιμιλία Υψηλάντη έχασε την μοναχοκόρη της Μαρίνα Υψηλάντη σε ηλικία 55 ετών.

H Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε πρώτα φορά για τον χαμό της κόρης της

«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πάρα πολλά πράγματα για να επιζήσει. Με βγάζει από την πραγματικότητα, προφανώς. Η αλήθεια είναι ότι συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατο της κόρης μου γιατί φοβήθηκα λίγο ότι αν σταματήσω, ίσως να μην ήθελα να γυρίσω στο θέατρο. Για μένα είναι κυριολεκτικά μια σανίδα σωτηρίας το θέατρο. Το να χάνεις το παιδί σου είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να σου συμβεί αλλά συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Όταν συμβαίνει, πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή. Αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας» είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δείτε επίσης - Αιμιλία Υψηλάντη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της κόρης της

«Όταν λέω σεβασμός στη ζωή, εννοώ στη δική μου ζωή, σε αυτό που οφείλω στον εαυτό μου και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου, ακόμα και στην κόρη μου που έχασα. Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια, δεν απαλύνει κανέναν πόνο αλλά είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι αν μπορούμε, και θα είναι και ένα μεγάλο δώρο. Είπαμε μερικά πράγματα γι’αυτό. Το καλύτερο πράγμα γι’ αυτό, είναι η σιωπή. Ήταν για μένα πολύ σημαντικό το πόσοι άνθρωποι ήταν και είναι ακόμα κοντά μου. Αυτό όμως που με γοήτευσε, ήταν ένας τεχνικός του θεάτρου, που ήρθε στο θέατρο, κάθισε απέναντί μου και έμεινε σιωπηλός για αρκετή ώρα» πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR