counter

Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη: "Ο θάνατος της κόρης μου με συμφιλίωσε με το δικό μου, όταν έρθει"

Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη: "Ο θάνατος της κόρης μου με συμφιλίωσε με το δικό μου, όταν έρθει"
Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη: "Ο θάνατος της κόρης μου με συμφιλίωσε με το δικό μου, όταν έρθει"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην Lifo και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο της κόρης της και στο πως διαχειρίζεται αυτή την απώλεια.

Δείτε επίσης! Αιμιλία Υψηλάντη: Το Spoiler που έκανε για το "Famagusta" - Ποιο πρόσωπο αρπάζει το μωρό;

Όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη

«Το βράδυ, όταν κοιμάμαι, με βαραίνουν οι απώλειες. Μέχρι να χάσω την κόρη μου δεν την είχα βιώσει αυτή την αίσθηση. Η Μαρίνα έφυγε ξαφνικά πριν από λίγο καιρό. Ήταν μόλις 55 ετών. Το να χάνει μια μητέρα το παιδί της δεν θεωρείται φυσιολογικό γεγονός. Σήμερα, η εγγονή μου, η Άρτεμις, δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Αλλά δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι να είσαι ένα ολομόναχο παιδί. Δεν ξέρω αν ο χρόνος θα αποδειχθεί γιατρικό, πάντως, όσο περνάει ο καιρός, τόσο χειρότερα νιώθω. Αναμφίβολα, αυτό το γεγονός, εκτός από το ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, συνειδητοποιώ ότι εξελίσσεται σ’ ένα συνεχόμενο βάρος», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Ταυτόχρονα, αυτή η δυσβάστακτη απώλεια των δικών μας ανθρώπων μπορεί να αποδειχθεί και μια ευλογία. Έχει σημασία η ηλικία που βρίσκεσαι. Προσωπικά, ο θάνατος της κόρης μου με συμφιλίωσε με τον δικό μου, όταν έρθει. Μου έμαθε πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Με εκπαίδευσε στο αιφνίδιο, στο απρόσμενο. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι πλέον αυτός: πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί χάνεται ένας αγαπημένος σου άνθρωπος», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR