counter

Αιμιλία Υψηλάντη: "Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της"

Αιμιλία Υψηλάντη: "Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της"
Αιμιλία Υψηλάντη: "Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της"

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη, με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του Mega "Famagusta".

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο της κόρης της και στη σχέση με την εγγονή της.

Δείτε επίσης! Αιμιλία Υψηλάντη: Το Spoiler που έκανε για το "Famagusta" - Ποιο πρόσωπο αρπάζει το μωρό;

Όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη

«Με ήθελαν να παίξω στο "Famagusta", δέχτηκα αμέσως γιατί στην Κύπρο είχα πάει πάρα πολλές φορές. Σημάδεψε τη ζωή των ανθρώπων της γενιάς μου ο φάκελος της Κύπρου. Γνώρισα τον Μακάριο. Ήταν ευγενικός και κοινωνικός άνθρωπος, μας έδινε μία φωτογραφία με την κόκκινη υπογραφή του.

Η πιο δύσκολη σκηνή στο "Famagusta", δεν ήρθε ακόμη. Είναι η ώρα που ο ρόλος μου θα βρεθεί σε μία ώρα κρίσης, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Περίμενα την αποδοχή του “Famagusta”, όταν βλέπεις τις αφηγήσεις, είναι σοκαριστικό για τον θεατή», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Για την σχέση με την εγγονή της, η Αιμιλία Υψηλάντη και τον θάνατο της κόρης της αποκάλυψε: «Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικες, άλλα δύσκολες γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη νέα γενιά. Η εγγονή μου είναι 30 χρονών. Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Εγώ που μεγάλωσα σε μια μεγάλη οικογένεια δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί. Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους, αν και το δικό μου ήταν αφύσικο γεγονός. Έχασα έναν νεότερο άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR