counter

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Εύας Αντωνοπούλου

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Εύας Αντωνοπούλου
Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Εύας Αντωνοπούλου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξαν να παντρευτούν η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου και σύντροφός της Παναγιώτης Αρκουμανέας πριν από τρία χρόνια στη Νέα Υόρκη. «Ήταν κοινή μας επιθυμία. Το ξεκινήσαμε για πλάκα.

Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, ένας φίλος μας ρώτησε που θα παντρευτούμε και ο Παναγιώτης κοιτώντας με είπε «στη Νέα Υόρκη». Αρχικά περάσαμε το «crash test» των γονιών μας. Αφού είδαμε ότι είναι ανοιχτά μυαλά και δεν είχαν κανένα απολύτως θέμα, πήραμε την απόφαση να το κάνουμε. Παντρευτήκαμε τελείως μόνοι μας, με παρόντες μόνο τους κουμπάρους μας. Επειδή ο γάμος θα έπαιρνε μια διάσταση κριτικής και σχολίων, δεν ήθελα να συζητιέται από πριν, γιατί ήταν μια καθαρά προσωπική μας στιγμή.» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Εύα Αντωνοπούλου για τον γάμο της.

Το ζευγάρι που ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, γιόρτασε την επέτειό του τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου. Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους μέσα από το Instagram και τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου. Αυτό είναι το παραμύθι μας!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR