counter

Εύα Αντωνοπούλου & Παναγιώτης Αρκουμανέας: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 10 χρόνια γάμου η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Οι δυο τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε το ζευγάρι στην Αμερική.

Εύα Αντωνοπούλου & Παναγιώτης Αρκουμανέας: Το ρεπορτάζ για το διαζύγιό τους

«Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Αξίζε να σημειώσουμε ότι φέτος, η Εύα Αντωνοπούλου βίωσε και ένα άλλο "διαζύγιο", επαγγελματικό ωστόσο, αφού μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων και πήρε μεταγραφή για το OPEN. 

Διαβάστε επίσης: Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμανέας: Το ιδιαίτερο δέντρο που στόλισαν... στο μπαλκόνι από το σπίτι τους

 

"Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε", είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και συνέχισε λέγοντας: "Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τη 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζεγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με 'κίτρινες σελίδες'.

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι το γνώριζε αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα, ενώ η δημοσιογράφος σχολίασε ότι ο χωρισμός τους,ήρθε μετά από το "κλείσιμο" της σελίδας στη συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR