counter

Η Θέμις Μπαζάκα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις: "Είπα μια γνώμη, δεν την θέλετε; Στο καλό"

Η Θέμις Μπαζάκα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις: "Είπα μια γνώμη, δεν την θέλετε; Στο καλό"
Η Θέμις Μπαζάκα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις: "Είπα μια γνώμη, δεν την θέλετε; Στο καλό"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε την Πέμπτη η Θέμις Μπαζάκα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός- που τη φετινή σεζόν βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”, απάντησε για τις πρόσφατες της δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις.  

Διαβάστε επίσης! Θέμις Μπαζάκα: "Κόκκινο πανί" για τους ιερείς μετά τις δηλώσεις της να πάψουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία 

Η Θέμις Μπαζάκα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις

“Tο να υποστηρίζεις την άποψη σου, κοστίζει. Φυσικά και κοστίζει. Ειδικά αν έχεις απέναντι σου κάτι που δεν θέλει να χάσει την εξουσία του και την θέση του. Δημοσίως δεν μου έχει συμβεί ξανά να συγκρουστώ, είμαι άμαθη και δεν έχω social media. Γιατί δεν μου αρέσει που εκεί πέρα, αντί να γίνονται ουσιαστικά και ωραία debate όπου καθένας ανταλλάσσει τη γνώμη του, γίνονται μάχες και πράγματα βίαια με μια γλώσσα που εγώ δεν την θέλω να την έχω στη ζωή μου”, είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: 

“Φυσικά και έχω άποψη για τα πάντα αλλά δεν θέλω να την σκορπάω έτσι. Μπορεί ένα γεγονός σαν αυτό να μου αλλάξει γνώμη, άδικο ξε-άδικο όμως αυτό είναι γιατί εγώ δεν την θέλω την βία επάνω μου. Καθόλου. Δηλαδή το να λες μια γνώμη και να πέφτει ένα πλήθος αγριεμένο επάνω σου, δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Από την άλλη δεν θέλω να μπω και σε αντιπαράθεση. Με σόκαρε. Βέβαια είχα και φοβερή υποστήριξη, δεν το συζητάω. Δηλαδή με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν πως «επιτέλους, κάποιος λέει κάτι». Δεν θέλω όμως, αυτά είναι θέματα που κατάλαβα ότι δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί. 

Για να τελειώνει όμως αυτό το θέμα. Εγώ μίλησα για μια σειρά, η οποία διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, για το Milky Way και μίλησα μόνο για αυτή τη σειρά. Πήραν από τη συνέντευξη διάφορα και αυτό εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς. Τη γνώμη μου είπα. Δεν είμαι ούτε πρωθυπουργός που έβγαλα νόμο ούτε υπουργός ούτε τίποτα. Είπα μια γνώμη, δεν την θέλετε; Στο καλό. Φυσικά και όλο αυτό ήταν bullying και σίγουρα τα media ενδιαφέρονται για την κουτσομπολίστικη πλευρά ενός θέματος. Όσο όμως δεν μιλάς, σε δυο μέρες πέρασε. Αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου, ίσως με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή. Έχω γίνει πιο προσεχτική”.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR