counter

Grammy 2013! H sexy Jennifer Lopez, το ντεκολτέ της Katy Perry και ο "καναπές" της Adele

Grammy 2013! H sexy Jennifer Lopez, το ντεκολτέ της Katy Perry και ο "καναπές" της Adele
Grammy 2013! H sexy Jennifer Lopez, το ντεκολτέ της Katy Perry και ο "καναπές" της Adele

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS που είχε αναλάβει την αναμετάδοση των φετινών και όπως κάθε χρόνο λαμπερών βραβείων Grammy είχε ενημερώσει μέσω email όλους τους προσκεκλημένους να αποφύγουν τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις! Η παρατήρηση φάνηκε πως έπιασε τόπο καθώς οι stars για πρώτη φορά προτίμησαν τις καλόγουστες δημιουργίες υψηλής ραπτικής κι έτσι αποφεύχθηκε το κιτς και οι αποκαλύψεις που βγάζουν μάτι.

Η Jennifer Lopez βέβαια κράτησε την παράδοση και φόρεσε την πιο τολμηρή δημιουργία, με μια μαύρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο το ένα της πόδι, εμφάνιση που μας θύμισε το φόρεμα της Angelina Jolie στα περσινά Όσκαρ. Επίσης αποκαλυπτική στην περιοχή του ντεκολτέ εμφανίστηκε η Katy Perry, που έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια και βλέμματα για την "πληθωρική" εμφάνισή της!

Η εμφάνιση της Adele ήταν πραγματική έκπληξη. Στην πρώτη της προσπάθεια να μην φορέσει μαύρο, προτίμησε ένα floral κόκκινο φόρεμα που όμως τόνιζε τα κιλά της εγκυμοσύνης, που δεν έχει καταφέρει να χάσει. Μερικοί ιδιαίτερα πικρόχολοι συμπλήρωσαν ότι αυτό το ύφασμα προοριζόταν για κουρτίνες!

Όσο για την Rihanna, με την αέρινη κόκκινη δημιουργία του τυνήσιου σχεδιαστή Azzedine Alaia δεν ήταν μόνο η ωραιότερη της βραδιάς, αλλά πέτυχε με αυτή την εμφάνιση την πιο κομψή στιγμή της καριέρας της. Άλλωστε στο πλάι είχε το αγόρι της, Chris Brown και αυτό ήταν αρκετό για να λάμπει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR