counter

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του

Ο τραγουδιστής και μέλος των Droulias Brothers, Ηλίας Δρούλιας εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Μπιμπή.

«Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί να μην είσαι εξωστρεφής; Είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη. Είναι δύσκολο να σε διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα… Αν μια γυναίκα σε κατευθύνει σωστά, μπορεί να σε απογειώσει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να σε καταστρέψει», δήλωσε στην εφημερίδα “Real” ο Ηλίας Δρούλιας.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι έκανε το επόμενη βήμα στη σχέση του και ζει ήδη κάτω από την ίδια στέγη.

«Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχω μεγαλώσει με το πρότυπο ότι ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά», πρόσθεσε επίσης ο Ηλίας Δρούλιας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR