counter

Αυτοί είναι οι celebrities που αρνήθηκαν την πρόταση για να μπουν στο Survivor

Αυτοί είναι οι celebrities που αρνήθηκαν την πρόταση για να μπουν στο Survivor
Αυτοί είναι οι celebrities που αρνήθηκαν την πρόταση για να μπουν στο Survivor

Η παραγωγή του Survivor, δυσκολεύεται αρκετά φέτος να κλείσει τους επώνυμους παίκτες του παιχνιδιού καθώς σε αντίθεση με πέρυσι τα μαγαζιά, τα θέατρα και εστίαση λειτουργούν κανονικά με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν «κλείσει» ήδη κάποια δουλειά.

Οι Droulias Brothers μίλησαν στην εκπομπή «Happy Day» για την πρόταση που δέχτηκαν για συμμετοχή στο Survivor.

«Μας έγινε πρόταση για το Survivor. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε διάφορα πράγματα, καλά μας τα είπανε και καλά τους τα είπαμε και εμείς, αλλά δεν μας βλέπω να μας βλέπετε στις τηλεοράσεις σας. Γιατί έχουμε και μια πρόταση για ένα μαγαζί στον Πειραιά και ζυγίσαμε λίγο τις δουλειές μας» δήλωσαν τα αδέρφια.

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι επιβίωσης όπως είναι και το Survivor, μέσα στις κακουχίες και όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργεί βγάζει και κάποιους χαρακτήρες που καλό είναι να μην φαίνονται στην τηλεόραση, όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι.Οπότε αποφασίσαμε πως δεν είμαστε για Survivor για να μην φανεί λόγω πείνας ένας άλλος εαυτός μας. Νομίζω πρέπει να κάνουμε focus στη δουλειά μας και τα καλλιτεχνικά μας» πρόσθεσαν οι καλλιτέχνες».

Τέλος, οι Droulias Brothers ανέφεραν ότι: «Ήταν μεγάλα τα ποσά στο Survivor αλλά δεν εξαγοράζονται όλα, όπως είναι η επαφή με τους δικούς και η επαφή με τον κόσμο. Εμείς τρεφόμαστε από τον κόσμο. Αφήσαμε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συνεργασία. Για φέτος είπαμε “όχι”, για μελλοντική χρονιά το αφήσαμε ανοιχτό», είπαν οι Droulias Brothers.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR