counter

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτή είναι η πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής του

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτή είναι η πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής του
Γιώργος Χρανιώτης: Αυτή είναι η πιο αξέχαστη Πρωτοχρονιά της ζωής του

Ο Γιώργος Χρανιώτης, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θυμήθηκε την αλλαγή χρόνου που πέρασε παρέα με έναν... ταξιτζή.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό People εξιστόρισε τα όσα βίωσε πριν από αρκετά χρόνια, έπειτα από ένα απρόοπτο συμβάν που τον κράτησε μακριά από την οικογένειά του.

«Ήταν το 2000. Με περίμεναν ο πατέρας μου, η αδελφή μου και κάποιοι φίλοι μας στο Χαλάνδρι για να κάνουμε όλοι μαζί ρεβεγιόν στο σπίτι. Αποφάσισα να πάρω τη μηχανή, μήπως βρω κίνηση στο δρόμο, αλλά συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα ότι δεν έπαιρνε μπροστά. Μπήκα βιαστικά στο ταξί, αλλά είχε τρομερή κίνηση, με αποτέλεσμα η αλλαγή του χρόνου να με βρει μέσα στο ταξί, κάπου στην Κηφισίας, ν’ ανταλλάσσω ευχές με τον ταξιτζή. Κρατούσα μια σαμπάνια, την οποία και άνοιξα, για να τσουγκρίσω κι εγώ με έναν άνθρωπο. Ουσιαστικά έκανα Πρωτοχρονιά μόνος μου, με έναν άγνωστο άντρα μπροστά να οδηγεί. Ήταν αμήχανα. Έφτασα τελικά στο τραπέζι γύρω στη 01.00 το βράδυ με τη σαμπάνια…μισή. Αισθάνθηκα αρκετά βλάκας. Τότε, ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω Πρωτοχρονιά μόνος μου και να οργανώνομαι πλέον καλύτερα», αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR