counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη
Ζέτα Μακρυπούλια: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη

Διαφορετική ήταν η φετινή Πρωτοχρονιά για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 επέλεξε να αλλάξει χρονιά και να περάσει τις πρώτες ημέρες του 2024 στη Ζανζιβάρη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης! Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη & ο λόγος είναι ιδιαίτερος

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε νέες τις αναρτήσεις αποκάλυψε πως κολύμπησε μαζί με δελφίνια στη χώρα της Αφρικής, αλλά και πως επισκέφτηκε το νησί των φυλακών.

«Ξέρω ξέρω, είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα αυτή τη στιγμή στο insta, αλλά σήμερα κολύμπησα δίπλα σε δελφίνια, είδα άπειρα πολύχρωμα ψαράκια και είπα να μοιραστώ αυτές τις εικόνες μαζί σας! Κυρίως αυτό το απέραντο γαλάζιο!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Σε άλλη της ανάρτηση η παρουσιάστρια σημείωσε:  «The prison island. Ένα όμορφο νησάκι που ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια! Μια πόρτα που σε βγάζει στα καταγάλανα νερά! Όλα πανέμορφα! Τώρα. Πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια…

Αμέσως μετά, ακολουθεί το spice tour. Η περιήγηση στα δέντρα από τα οποία φτιάχνονται τα μπαχαρικά. Εκεί έπεσα στη χειροτεχνία με τα μούτρα.. Στο τέλος πήρα και τα δωράκια μου! Κολιέ, δακτυλίδι, καπέλο, βεντάλια! Όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μου από φύλλα!».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR