counter

Γιώργος Τσαλίκης: Το συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο μήνυμα της γυναίκας του

Γιώργος Τσαλίκης: Το συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο μήνυμα της γυναίκας του
Γιώργος Τσαλίκης: Το συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο μήνυμα της γυναίκας του

Μέσα από δυο ιδιαίτερα συγκινητικές αναρτήσεις η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη θέλησε να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Δώρα Δημητροπούλου δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία η οποία είχε τραβηχτεί δυο μήνες αφότου είχε χάσει τον αδερφό της και ενώ ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο της, Χάρη.

«Κι έρχονται κάποιες φωτογραφίες να μας θυμίσουν ότι αυτή μπορεί να είναι μια περίεργη περίοδος 😒, αλλά έχουμε περάσει και ΠΟΛΥ πιο δύσκολες καταστάσεις ...🙏🏻 Εδώ 2 μήνες αφότου «έφυγε» ο Γιώργος , έγκυος στο Χάρη , με χαμόγελο που μετά βίας βγαίνει , βγάζω τον Μπιλάκο στο σχολικό την πρώτη του μέρα στον παιδικό σταθμό ..🥳 Την υγεία μας να έχουμε .. Την ΥΓΕΙΑ μας και όλα τα άλλα θα περάσουν ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌸» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ενώ αμέσως μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος της γράφοντας, «Και η υπομονή είχε αξία ...🙏🏻Σε συνέχεια από την προηγούμενη φωτογραφία , τα καταφέραμε και κρατήσαμε στην αγκαλιά μας το Χάρη μας ...Με το πιο χαρούμενο όνομα , την ηρεμία του και τον πιο καλό χαρακτήρα ♥️🌸 ΟΛΑ θα πάνε καλά».

Με αυτές τις δυο αναρτήσεις η Δώρα Δημητροπούλου ήθελε να δείξει σε όλους μας πως μπορεί οι μέρες που ζούμε να είναι περίεργες όμως υπάρχουν και πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στη ζωή για αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε υπομονή.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR