counter

Γιώργος Τράγκας: Συγκινεί ο αδερφός του, Νίκος - "Είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα"

Γιώργος Τράγκας: Συγκινεί ο αδερφός του, Νίκος - "Είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα"
Γιώργος Τράγκας: Συγκινεί ο αδερφός του, Νίκος - "Είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα"

Θυμωμένος και συγκινημένος είναι ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα από τον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατο του δημοσιογράφου.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα, Νίκος, μίλησε στο protothema.gr για την τελευταία τους επικοινωνία, αλλά και για την απόφαση του δημοσιογράφου να μην εμβολιαστεί, παρότι χρόνια διαβητικός:

Τα δυο ετεροθαλή αδέλφια είχαν 13 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Ο Νίκος Τράγκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχε μια άποψη δική του, πίστευε πως δεν έπρεπε να εμβολιαστεί και το πλήρωσε τελικά με την ζωή του. Από το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο του είχα πει “Γιώργο εμβολιάσου”. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Αν με ρωτήσετε φυσικά και είμαι λυπημένος που έφυγε έτσι, αλλά περισσότερο αισθάνομαι πως είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα. Εξαιτίας της υγείας του έπρεπε να είχε εμβολιαστεί με το που εμφανίστηκε το εμβόλιο. Ήταν γιος γιατρού και έπρεπε να είχε εμβολιαστεί. Δυστυχώς ο Γιώργος δεν άκουγε έκανε το δικό του. Έπρεπε να είχε ακούσει τον γιατρό.

Από παιδί ο Γιώργος ήταν επαναστάτης και μάλιστα από μικρός ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Τα τελευταία χρόνια είχαμε λίγο απομακρυνθεί η αλήθεια είναι, αλλά πάντα νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλον. Ήταν ο μικρός μου αδελφός, είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Κρίμα πολύ κρίμα. Μίλησα και με τα παιδιά του, είναι λυπημένα και λογικό».
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR