counter

Γιώργος Σιγάλας: Τα χρήματα που έχασε, οι δυσκολίες στο γάμο του και τα κιλά που θέλει να χάσει

Γιώργος Σιγάλας: Τα χρήματα που έχασε, οι δυσκολίες στο γάμο του και τα κιλά που θέλει να χάσει
Γιώργος Σιγάλας: Τα χρήματα που έχασε, οι δυσκολίες στο γάμο του και τα κιλά που θέλει να χάσει

Ο  Γιώργος Σιγάλας «άνοιξε την καρδιά» του στο «Happy Day» και παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που έχασε από τις ομάδες μπάσκετ που έπαιξε, στον γάμο του, στα γούρια που είχε όταν έπαιζε, αλλά και στα κιλά του.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είπε οι συνθήκες είναι ιδανικές.

«Το γούρι μου ήταν ότι δεν ξυριζόμουν ή δεν κουρευόμουν ποτέ την ημέρα του παιχνιδιού. Έπρεπε να γίνει αυτό δύο ημέρες πριν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σιγάλας.

Μάλιστα εξομολογήθηκε: «Την πρώτη μέρα που έπαιξα μπάσκετ ήμουν δέκα χρονών, είχα πάει με καλό παντελόνι και παπούτσι σκαρπίνι».

«Τα χρήματα που πήρα παίζοντας στο Μιλάνο ήταν όλα μου τα χρόνια στον Ολυμπιακό» είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

«Δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τα δικά μου χρήματα, τα περισσότερα, πήγαν σε ακίνητα. Ήμουν από αυτούς τους “άτυχους” που οι ομάδες χρωστάνε πάρα πολλά σε χρήματα. Άρα εκείνη την εποχή δεν είχα μετρητά, αλλά είχα ασφάλεια. Ξεχασμένα είναι αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς. Το αφήνουμε… Ήταν πολλά τα χρήματα. Ένας βουλευτής ουσιαστικά πέρασε έναν νόμο που χάρισε τα χρέη προς τρίτους σε ομάδες» εξήγησε ο Γιώργος Σιγάλας.

 «Έχω χάσει ήδη 10 κιλά, προσπαθώ να συντηρηθώ κι έχω βάλει έναν στόχο να χάσω άλλα 10 μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν παίζω πλέον μπάσκετ, ασχολούμαι με το μποξ και περπατάω πολύ» πρόσθεσε ο Γιώργος Σιγάλας.

Τέλος, παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής: «Με τη σύζυγό μου έχουμε περάσει δυσκολίες οι οποίες δεν μας έχουν κάνει να είμαστε χώρια. Έχουμε περάσει διάφορα δύσκολα».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR