counter

Γιώργος Μάγκας: “Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω- Δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα”

Γιώργος Μάγκας: “Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω- Δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα”
Γιώργος Μάγκας: “Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω- Δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα”

Πριν από μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως πέθανε ο Γιώργος Μάγκας.

Συγκεκριμένα, την δυσάρεστη είδηση την γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε,είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργάζομουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ζει τελικά ο Γιώργος Μάγκας

Ωστόσο, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέβασε την ανάρτησή του αφού με μία νέα ζήτησε δημόσια συγνώμη καθώς πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Ο Γιώργος Μάγκας αφού αποδείχτηκε τελικά ότι ζει μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί”.

«Το έμαθε όλος ο κόσμος. Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε ο Γιώργος Μάγκας μιλώντας με τους Αντώνη Φουρλή και Ηρώ Ράντου.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάγκας δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος», πρόσθεσε ο Γιώργος Μάγκας.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή μίλησε η σύζυγός του Τζούλη, η οποία είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μάγκας και η σύζύγός του Τζούλη εμφανίστηκαν και on camera στην εκπομπή του Open "'Ωρα Ελλάδος".
 
 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR