counter

Γιώργος Λιανός: "Ζήτησα συμβόλαιο και δεν εισακούστηκε. Ξεκίνησα να κάνω μόνος μου τηλέφωνα"

Γιώργος Λιανός: "Ζήτησα συμβόλαιο και δεν εισακούστηκε. Ξεκίνησα να κάνω μόνος μου τηλέφωνα"
Γιώργος Λιανός: "Ζήτησα συμβόλαιο και δεν εισακούστηκε. Ξεκίνησα να κάνω μόνος μου τηλέφωνα"

Λιανός

Στο περιοδικό “HELLO” και τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός και θυμήθηκε την εποχή που ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1 και αν τότε είχε και άλλες προτάσεις εκτός από αυτήν του ALPHA.

«Κάποιες συζητήσεις είχαν γίνει, όμως δεν μπορώ να πω ότι είχαν επαγγελματική βάση. Η αλήθεια είναι ότι και πέρυσι δεν ήμουν στον προγραμματισμό του καναλιού, όμως βρέθηκα στο «Πρωινό» έπειτα από προτροπή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος με ήθελε στην παρέα τους κι εγώ με μεγάλη χαρά δέχτηκα. Τη δεύτερη χρονιά αγχώθηκα, γιατί έβλεπα ότι είναι περιορισμένος ο χώρος και ξεκίνησα να κάνω μόνος μου τηλέφωνα για να δω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Σ’ αυτήν τη δουλειά αν δεν προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, μπορεί να μείνει απ’ έξω. Και δεν είναι μόνο θέμα ματαιοδοξίας, αλλά και βιοπορισμού. Οπότε, βολιδοσκοπώντας τους γνωστούς και φίλους μου στον ΑΝΤ1, διαπίστωσα πως τα πράγματα για μένα ήταν περιορισμένα. Και υπενθυμίζω ότι ποτέ δεν είχα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Για δέκα χρόνια ήμουν «αορίστου χρόνου», χωρίς να έχω υπογράψει κάποιο χαρτί που να με δεσμεύει. Έπειτα λοιπόν, από δέκα χρόνια και έχοντας βάλει πλάτη στο κανάλι , τη χρονική περίοδο που μου ζητήθηκε, θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να ζητήσω ένα συμβόλαιο, κάτι που δε4ν εισακούστηκε. Εκείνη την εποχή, ήρθε η πρόταση από τον ALPHA. Μάλιστα δε σου κρύβω ότι τη συζήτησα και με τον Γιώργο Λιάγκα», παραδέχτηκε ο Γιώργος λιανός.

 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη on air για τα εντυπωσιακά προσόντα του - VIDEO

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Περιγράφει τα προβλήματα υγείας του λίγων μηνών γιου του & τις επισκέψεις στα νοσοκομεία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR