counter

Γιώργος Λιανός: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση της κόρης του - Πότε αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο;

Για τέταρτη φορά μπαμπάς έγινε ο Γιώργος Λιανός, καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα «Βαλέρια».

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή, ενώ αυτή τη στιγμή κάνει την καραντίνα του. Η σύντροφός του παρουσιαστή γέννησε πριν λίγα 24ψρα, ενώ ήδη έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται σπίτι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Γιώργο Λιανό, μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου με τους οποίους συνεργάζονται για χρόνια.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR