counter

Γιώργος Λιάγκας: "Με την Ελένη Μενεγάκη πηγαίναμε και γυρίζαμε κάθε μέρα μαζί στο σχολείο, ήταν η πιο όμορφη της τάξης"

Στην χθεσινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και ο συμμαθητής της Γιώργος Λιάγκας ήταν οι πιο αμίλητοι της τάξης τους.

Ο παρουσιαστής «του Πρωινού», την Πέμπτη 22/2 επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη πληροφορία ενώ αποκάλυψε πως όταν πήγαινε δημοτικό πηγαινοερχόταν στο σχολείο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη αφού οι δυο τους έμεναν σε απέναντι πολυκατοικίες στον Κολωνό.

Δείτε επίσης - Ελένη Μενεγάκη: "Μπορεί εγώ και ο Γιώργος Λιάγκας να ήμασταν οι πιο αμίλητοι στο σχολείο, άσχετα που αυτός ήταν απουσιολόγος"

«Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά ήμουν πολύ μοναχικό άτομο που ακόμα και τώρα είμαι. Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποιείσαι και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τρεις τάξεις μαζί μετά χωρίσαμε, γυμνάσιο χωρίσαμε γιατί άλλαξα εγώ σχολείο.

Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο και για να μην πηγαίνουμε μόνο μας πηγαίναμε μαζί με την Ελένη δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας,

Λίγο αργότερα η εκπομπή «Το πρωινό» του ANT1 ξέθαψε την σχολική φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Μενεγάκη και όπως θα δείτε η παρουσιάστρια ήταν πράγματι πανέμορφη!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο από το «Πρωινό του ΑΝΤ1».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR