counter

Ελένη Μενεγάκη: "Μπορεί εγώ και ο Γιώργος Λιάγκας να ήμασταν οι πιο αμίλητοι στο σχολείο, άσχετα που αυτός ήταν απουσιολόγος"

Με αφορμή την συνέντευξη της Αφροδίτης Λιάντου στην εκπομπή «Ελένη» η οποία δήλωσε πως δεν ζητά συμβουλές από την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια  η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε πως οι άνθρωποι αλλάζουν ανάλογα με τα βιώματά τους και τις εμπειρίες τους.

«Εγώ στην ηλικία που η μάνα μου ήταν 21 δεν έχουμε καμία σχέση. Μεγαλώνουμε όλοι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη δουλειά στα ερωτικά αλλάζουμε...» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Λέω καμία φορά στις κόρες μου, “ μην νομίζεις εγώ στην ηλικία σου ήμουν μουγκή, δεν μίλαγα καθόλου μη κοιτάζεις τώρα που δεν βάζω τέλεια, δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια, δεν με ήξεραν στο σχολείο. Και λες είναι δυνατόν;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης - Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Τσούλη: "Τώρα μου το λες;…Πρώτη φορά το ακούω αυτό"

«Ακούω τον Γιώργο Λιάγκα που λέει και αυτός… γιατί εγώ τον ξέρω τον θυμάμαι στο σχολείο ότι ήταν ένα μαζεμένο παιδί. Εγώ να σας πω. Μπορεί εγώ και αυτός να ήμασταν οι πιο αμίλητοι στο σχολείο άσχετα που εκείνος ήταν απουσιολόγος, ήταν πολύ καλός μαθητής, ήταν εξαιρετικός μαθητής. Οι άνθρωποι αλλάζουν, δεν βάλαμε τέλεια, (σ.σ με τον Γιώργο) Γεια σου ρε Γιώργη».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR