counter

Γιώργος Λιάγκας: Η αναφορά στη φάρσα για βόμβα στον ΑΝΤ1- “Ελπίζω σήμερα να την βγάλουμε όλη την εκπομπή”

Χθες Τρίτη 31 Μαΐου και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό” ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως στον ΑΝΤ1 δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα για βόμβα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ροή του προγράμματος του σταθμού να σταματήσει και να μεταδοθεί σε επανάληψη η κωμική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τα στούντιο ΚΑΠΠΑ όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα των εκπομπών του ΑΝΤ1, εκκενώθηκαν και τα βασικά κτήρια του σταθμού στο Μαρούσι.

Τελικά, η περιπέτεια των εργαζομένων του ΑΝΤ1 είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά τις απαραίτητες διαδικασίες, όλοι επέστρεψαν στα πόστα τους.

Κανονικά σήμερα στον “αέρα” η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

Σήμερα 1 Ιουνίου, η εκπομπή “Το Πρωινό” βγήκε κανονικά στον “αέρα” και ο Γιώργος Λιάγκας αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, εξήγησε στη συνέχεια τι ακριβώς συνέβη.

«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό!. Σήμερα είναι Τετάρτη, ελπίζω να καταφέρουμε να την βγάλουμε όλη την εκπομπή και να μη γίνει η περιβόητη φάρσα με την βόμβα. Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Το ξέραμε ότι δεν είχε βόμβα αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να πάρουν τα μέτρα τους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR