counter

Γιώργος Λιάγκας: "Είχα προτάσεις να πάω να μαγειρέψω στον "Άλλον Άνθρωπο", διαισθητικά αρνήθηκα, κάτι μέσα μου με έτρωγε"

Νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου έγιναν μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το 2020.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση για να μαγειρέψει στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», ωστόσο δεν την δέχθηκε.  

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είχε παίξει στις "Οικογενειακές Ιστορίες" σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

«Εγώ θέλω να σας πω και δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Για ποιον λόγο; Έχω τους δικούς μου λόγους. Να βρίσκω τις δικλείδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επίσης όλους τους ανθρώπους που έχουμε μια αναγνωρισιμότητα, δεν θεωρώ ότι είμαστε διάσημοι, είμαστε αναγνωρίσιμοι λόγω της δουλειάς μας, όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις  μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε γιατί πολλές φορές είναι και το φύλλο συκής στις αμαρτίες μας, αν υπάρχουν αμαρτίες.

Εγώ λοιπόν στον «Άλλον άνθρωπο» είχα προτάσεις να πάω να μαγειρέψω και να βοηθήσω, όχι από τον ίδιο τον κ. Πολυχρονόπουλο, αλλά από ανθρώπους που ήταν αναγνωρίσιμοι και πήγαιναν και βοηθούσαν. Για κάποιο λόγο εσωτερικό, διαισθητικά αρνήθηκα. Θα μου πείτε στην Κιβωτό δεν πήγες; Πήγα όχι 1,2,3 φορές. Παρουσίασα μία – δυο από τις βασικότερες εκδηλώσεις. Δεν έχει σημασία και δεν το μετανιώνω. Το θέμα είναι πως εδώ κάτι μέσα μου με έτρωγε και είχα κάποιες ενδείξεις, τις οποίες ακόμα δεν είναι η ώρα να τις πω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR