counter

Γιώργος Κακοσαίος: “Μοιραία θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, αλλά το έχω πάρει απόφαση”

Γιώργος Κακοσαίος: “Μοιραία θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, αλλά το έχω πάρει απόφαση”
Γιώργος Κακοσαίος: “Μοιραία θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, αλλά το έχω πάρει απόφαση”

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έκανε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Κακοσαίος με το τραγούδι «Ψέματα» σε μουσική που υπογράφει ο ίδιος και στίχους του Νίκου Σαρρή.

Με αυτή την αφορμή, ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» με παρουσιαστές τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα.

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο πατέρας μου. Από μικρό παιδί με έχει μυήσει στα λαϊκά τραγούδια, μας έβαζε να ακούμε Καζαντζίδη, Διονυσίου και έτσι -δεν θα το πω μοιραία- με οδήγησε προς τα εκεί, είχα σίγουρα το μικρόβιο του τραγουδιού μέσα μου. Όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια, γύρω στα 15, άρχισα να το βλέπω πιο σοβαρά» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος για την απόφασή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως πολλοί συγκρίνουν τη φωνή του με εκείνη του πατέρα του.

«Σίγουρα υπάρχει μέσα στο μυαλό μου η σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του διαδρομή και τη δική του πορεία. Σίγουρα μοιάζουν οι φωνές μας, με τον τρόπο που τραγουδάμε γιατί από μικρό παιδί έχω τον πατέρα μου πάνω από τα αυτιά μου. Οι χροιές μας όμως διαφέρουν και αυτό είναι καλό. Μοιραία θα υπάρχει σύγκριση, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι θα υπάρχει» δήλωσε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμος για οποιαδήποτε αρνητική κρητική.

Όοο για το ενδεχόμενο να τον δούμε την επόμενη σεζόν να τραγουδά δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που θα προτιμούσε να γίνει αργότερα αφού για την ώρα θέλει να δοκιμάσει τι μπορεί να κάνει έξω από την αγκαλιά του μπαμπά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR