counter

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο - "Μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα"

Τον Γιάννη Πλούταρχο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα όσα είπε για εκείνον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε ΕΔΩ! Γρηγόρης Αρναούτoγλου για Γιάννη Πλούταρχo: "Δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου, όταν ήθελα, δεν ήρθε"

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές. Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού ενημερώθηκε για την απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως έκανε πλάκα.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς. Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα», ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου on air.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή "Happy Day".

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR