counter

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το τραγούδι

Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το τραγούδι
Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το τραγούδι

 Ο Γιώργος Αλκαίος μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA», μίλησε στην εκπομπή «Τί λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου, για την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα, την μεγάλη περίοδο αποχής αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Κι εμένα μου έλειψαν κάποια πράγματα, αλλά όχι όλα. Μου έλειψε το τρακ που πάντα είχα, οι εμφανίσεις και τα ταξίδια. Δεν θα έρθει ξανά εκείνη η εποχή, μπορούμε όμως να γράψουμε νέες ιστορίες. Εγώ πέρασα δύο καταστάσεις πολύ δυνατές, το 2004 και το 2010, που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Έφυγα γιατί δεν ήμουν πια ο άνθρωπος που ήξερε ο κόσμος», ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Μπήκα στο χώρο 19 χρονών και στα 40 μου πήγα στη Eurovision. Δεν γινόταν να μη γίνει παύση. Έφυγα για να ισορροπήσω, αλλά δεν ήξερα αν θα λείψω χρόνια».

«Παρακολουθούσα τη μουσική στο διαδίκτυο. Κανένα τραγούδι δεν είναι σκουπίδι, κάποιος κάτι ένιωσε και το έγραψε. Στα δέκα χρόνια που λείπω τα social media άλλαξαν τον κόσμο, δεν έχω social, μόνο e mail έχω» πρόσθεσε ο Γιώργος Αλκαίος.

Αναφέρθηκε όμως και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω παιδιά. Ο γάμος είναι υποκειμενικό. Παλιά ήθελα παιδιά τώρα θα το σκεφτόμουν».

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος τόνισε «Δεν ξέρω αν είναι επιστροφή αυτό που έκανα, μου άρεσε η πρόταση του Mega. Βγάζω ένα επετειακό άλμπουμ στις 24 Δεκεμβρίου που είναι τα γενέθλιά μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου στην Κατερίνα Καραβάτου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR