counter

Γιώργος Αλκαίος: "Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί..."

Γιώργος Αλκαίος: "Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί..."
Γιώργος Αλκαίος: "Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί..."

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα Και Πάλι" και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στα νυχτερινά κέντρα και τις πολύ υψηλές τιμές των τραπεζιών, λέγοντας πως "αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τα δώσουν χιλιάδες ευρώ για ένα τραπέζι στα μπουζούκια ας τα δώσουν. Στο δικό μας μαγαζί δεν γίνεται αυτό. Δεν είμαστε στο Λας Βέγκας να βλέπουμε τη Σελίν Ντιον με τους χορευτές να βγαίνουν μέσα από πισίνες για να δίνουμε αυτά τα χρήματα".

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Aλκαίος: Η προσωπική του ζωή και η απάντηση για τη δήλωση του πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου

Όπως είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Αλκαίος, στην καριέρα του έχει αλλάξει πολλές φορές κιλά και μαλλιά.

"Πάντα έκανα αυτό που ένιωθα. Έφτασα στο σημείο να κάνω και καρέ ξανθό. Δεν θα με πειράξει ένα σχόλιο για τα κιλά μου. Δεν έχω κανέναν θέμα. Η πολιτική ορθότητα στο θέμα των κιλών εμποδίζει κάποιον αγενή να σχολιάσει το βάρος σου. Δεν παύει όμως, να είναι αγενής. Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί δεν ήθελα μετά από χρόνια να με βλέπω στο youtube με τα μαγουλά μου" ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Σε σχέση με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον μουσικό διαγωνισμό, ο τραγουδιστής σχολίασε πως είναι εξαιρετική ενώ αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη.

"Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική. Πιστεύω πως θα είναι την τελική τριάδα. Νιώθω ότι είμαι αδελφός της. Ο Νότης Σφακιανάκης μου λείπει μουσικά. Είναι από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική μουσική. Εννοείται πως θα του έδινα ξανά τραγούδια μου. Μπράβο στον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο και τον Σαμπάνη που συνεχίζουν τη δουλειά μας" δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

Αναφερόμενος στους καλλιτέχνες που πραγματοποιούν συναυλίες στο Ηρώδειο, είπε: "Μπορεί ένας εμπορικός τραγουδιστής να εμφανιστεί εκεί αν πει ένα διαφορετικό ρεπερτόριο. Δεν θα ήθελα να δω εγώ προσωπικά τρέλες στο Ηρώδειο".

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου περί τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια, ο Γιώργος Αλκαίος σχολίασε πως ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του.

"Εγώ μεγάλωσα με μία γιαγιά και βλέπω διαφορετικά το θέμα σε σύγκριση με κάποιον που μεγάλωσε με γονείς. Οπότε λέμε τα πράγματα σε σχέση με τα προσωπικά μας βιώματα" τόνισε.

Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου είπε πως ήταν να συμβεί από το 2004.

"Τότε ήταν πολύ μπροστά για την εποχή μας και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε" ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR