counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωσή του για την κηδεία της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωσή του για την κηδεία της μητέρας του
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωσή του για την κηδεία της μητέρας του

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει από τη Δευτέρα (25/09) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος  λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Ράνια.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας (26/09) με μια ανάρτησή του στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Aγγελόπουλος: Η ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του Pάνια

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ντάνος έκανε με νέα του ανάρτηση γνωστό πως η κηδεία της μητέρας του θα τελεστεί στη Σκιάθο την Παρασκευή (29/09) στις 12 μμ στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς.

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή (29/09) στις 12 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR