counter

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του Ράνια

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του Ράνια
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του Ράνια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μπήκε στη "ζωή" μας το 2017 μέσα από το Survivor που είχε επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η δημοτικότητά του ήταν αξιοθαύμαστη από την πρώτη κιόλας ημέρα εξαιτίας του χαρακτήρα, της δύναμης και της αγωνιστικότητάς του.

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης γνωρίσαμε και τη μητέρα του, τη Ράνια Σουλτάνη η οποία δεν ήταν λίγες οι φορές που επικοινώνησε μαζί του ως έπαθλο επικοινωνίας, ενώ και ο ίδιος την ανέφερε συχνά ή της αφιέρωνε τις νίκες του.

Οι δύο τους ήταν πολλοί δεμένοι από τότε που ο "Ντάνος" ήταν μικρό παιδάκι στο νησί τους την Σκιάθο.

Επίσης, φωτογραφήθηκε μαζί της όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και στην πατρίδα του, ως νικητής, με το μεγάλο έπαθλο στα χέρια.

Ή με τη Δέσποινα Βανδή όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε μαζί με τη μητέρα του Ράνια για να παρακολουθήσουν παράσταση που πρωταγωνιστούσε η καλλιτέχνιδα.

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του

Το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω της κατάστασης της υγείας της δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται στην τόσο σημαντική στιγμή για τη ζωή του γιου της .

Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο μετά την είσοδό του στο κέντρο που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση μίλησε γεμάτος συγκίνηση για τη μητέρα του.

"Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε... Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου...» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης το βίντεο με όλα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του τη βραδιά του γάμου του

Photos: NDP & Papadakis press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR