counter

Γιάννης Καλλιάνος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, "Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι..."

Γιάννης Καλλιάνος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, "Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι..."
Γιάννης Καλλιάνος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, "Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι..."

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιάννης Καλλιάνος το βράδυ της Πέμπτης όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο στα social media.

Στην εκπομπή “Live News” προβλήθηκαν πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του, ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στην εκπομπή του Mega για όσα συνέβησαν.

Διαβάστε επίσης! Γιάννης Καλλιάνος: Σοκαρισμένη η σύζυγός του, Χάρις με την διάρρηξη του σπιτιού τους! "Ήμουν η πρώτη που μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε…"

Γιάννης Καλλιάνος – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του

«Βιώσαμε όλοι έναν ψυχολογικό βιασμό. Με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου και την άκουσα να ουρλιάζει, να κλαίει με αναφιλητά και το παιδί δίπλα να κλαίει. Ούρλιαζε και μου έλεγε “Γιάννη, μας κλέψανε”.  Πήρε ένα κατσαβίδι αυτός ο άνθρωπος, έναν λοστό και έσπασε τα τζάμια για να μπει μέσα. Ένας πανικός. Ένα σκηνικό βομβαρδισμένου τοπίου αντίκρυσα. Πήρε ό,τι βρήκε από τα κομοδίνα, ό,τι πράγματα θεωρούσε ότι είναι αξίας. Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι πήγε πίσω από την κούνια του παιδιού, την κούνησε, για να περάσει στο άλλο κομοδίνο. Ένιωσα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου.

Η γυναίκα μου δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα γιατί της πήρε όλα τα χρυσαφικά που είχε. Βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια. Τον υπολογιστή μου δεν τον πήραν, ούτε τηλεοράσεις. Μπήκαν μέσα να πάρουν χρήματα και κοσμήματα», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος για τη διάρρηξη στο σπίτι του.

«Εκτιμώ ότι η Αστυνομία ενδεχομένως είναι κοντά στη σύλληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι ανήλικος, η ηλικία του δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια. Έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές», δηλώσε στη συνέχεια στον Νίκο Ευαγγελάτο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος.  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR