counter

Γιάννης Βασιλείου εναντίον Έλντας Πανοπούλου: "Ντροπή της, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά"

Γιάννης Βασιλείου εναντίον Έλντας Πανοπούλου: "Ντροπή της, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά"
Γιάννης Βασιλείου εναντίον Έλντας Πανοπούλου: "Ντροπή της, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά"

Την έντονη ενόχληση του πατέρα του Γιώργου Αλκαίου, Γιάννη Βασιλείου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Έλντας Πανοπούλου, με τον ίδιο μάλιστα να σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της.

«Είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Έλντα Πανοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μετά τα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Βασιλείου για το σχήμα που έχουν δημιουργήσει εκείνη και ο Γιώργος Αλκαίος.

Διαβάστε επίσης: Eλντα Πανoπούλου: "Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Aλκαίου;"

Ο Γιάννης Βασιλείου φανερά ενοχλημένος, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time όπου ανέφερε: «Φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά». Ο ίδιος υποστηρίζει πως ποτέ δεν είπε ότι δε θα πήγαινε να δει το σχήμα, αλλά πως είπε ότι δε θα συμμετείχε σε αυτό, καθώς απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό από αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

«Εγώ αναφέρθηκα σε μια υποθετική ερώτηση, αν θα πήγαινα στο σχήμα, εάν μου γινόταν κάποια πρόταση και είναι καθαρά η άποψή μου. Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη είδα την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει σε τηλεοπτική εκπομπή τη δήθεν δήλωσή μου, λέγοντας πως δεν ξέρουμε αν είμαι όντως, πατέρας του Γιώργου και να λέει, “ποιος είναι ο Γιάννης Βασιλείου;”. Δε με γνωρίζει η Έλντα; Ντροπή της! Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά, χρόνια τώρα γνωρίζω καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι των ΜΜΕ, δε με εξέπληξε καθόλου η παραποίησε των λεγομένων μου, αλλά η φράση της Έλντας για το αν είμαι πατέρας του Γιώργου εγώ, που τον μεγάλωσα με τη μάνα μου με δυσκολίες και το προσέφερα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι σωστός γονιός, όταν μας εγκατέλειψε η μάνα του, με ιδιωτικά σχολεία κλπ, με φτάνει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Λυπάμαι πάρα πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλείου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR